Деси Банова разкри горещи подробности за сватбата й с Плевнелиев

0
603

Щастливото събитие ще е извън очертанията на България

Бившата синоптичка на Нова тв – Деси Банова, направи горещи разкрития, свързани с подробностите около предстоящата й сватба с президента Росен Плевнелиев.

Деси Банова
Щастливото събитие ще е извън очертанията на България

Деси Банова, която не след дълго ще смени фамилията си с тази на Росен Плевнелиев твърди, че именно той е човекът, който й дава любовта, за която винаги е мечтала.

Тв водещата сподели, че предложението за годеж й е било направено по изключително романтичен начин. Това се е случило в австрийската столица Виена. Тя обаче отказа да разкрие повече подробности около случката с оправданието, че е твърде лично и би искала да го запази за себе си.

Деси Банова е от хората, които вярват, че подписът не е способен да промени нещата. Тя го определя като чисто бюрократично скрепяване на връзката. Много по-важна във взаимоотношенията между двамата партньори обаче е хармонията, категорична е тя.



Блондинката споделя, че дори не може да си представи голяма сватба. Тя мечтае просто да се подпишат с любимия й мъж и да отбележат събитието на купон с най-близките им хора.
Пред списание LOVE style Деси Банова издаде, че събитието със сигурност ще е извън очертанията на България.

За никого не е тайна, че откакто синоптичката и президента Росен Плевнелиев обявиха връзката си, се превърнаха в обект на постоянно следене. Преди време тя сподели, че се чувства като затворник, който постоянно е под наблюдение.

Именно това бе и причината, поради която Росен Плевнелиев й предложи да си остане у дома и да напусне работа. Деси Банова обаче не успя да се задържи дълго време вкъщи и посочи, че работата й липсва. Заради това тя се захвана с рубриката, която води в момента.

Това е и причината, поради която двамата са решили сватбата им да е в чужбина. Деси Банова споделя, че от Росен Плевнелиев лъха заразителен позитивизъм. Дори тя самата усеща, че напоследък гледа много по-ведро на нещата.

От думите й става ясно, че Росен Плевнелиев е човекът, който й дава пълната си подкрепа, безрезервна и безусловна любов, както и разбиране. Това са толкова ценни неща, които в днешно време могат да бъдат открити много рядко у един човек.

Деси Банова го определя като мечтаната за нея любов. Когато човек е на по-зрели години и е минал през какви ли не неща в живота си, може да оцени по-трезво какво иска и как да го постигне. Освен това можеш да оцениш по достойнство човека до теб. Деси Банова заключава, че Плевнелиев е прекрасен човек, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.