За тези три зодиакални знака април ще е по-специален

0
201

Имате възможността да продължите много от нещата, които поради една или друга причина сте отложили

Новият месец ще е доста по-специален за тези три от общо 12-те зодиакални знака.

зодиакални знака
Имате възможността да продължите много от нещата, които поради една или друга причина сте отложили

Вероятно искате да сте наясно дали и вие попадате в списъка на трите зодиакални знака, които ще бъдат докоснати с вълшебната пръчица на съдбата през април.

Ето кои са тези три зодиакални знака, които със сигурност могат да бъдат наречени истински щастливци, пък било то и само за месец:

Козирог
През този месец ще притежавате сила и енергия за всичко. Това се отнася за всичките ви дела – не само в служебен, а и в личен план.



Темите за дома и семейството ви обаче несъмнено ще са на преден план през дните до края на месеца. Причината за това е, че ретроградният Меркурий се намира в сектора на дома и семейството ви.

Имате възможността да продължите много от нещата, които поради една или друга причина сте отложили по-рано. Имайте предвид, че ако планирате някакъв ремонт, той може да се забави малко и да започне на по-късен етап.

Бъдете готови за сериозно недоразумение с ваши близки или с родителите ви. Това може да се окаже сериозен източник на стрес за вас. Опитайте се да не влизате в конфликт, а да разрешите разногласията по възможно най-бързия и добрия начин.

Водолей
В този период ще усетите доста сериозно засилване на интуицията ви. Мистерията, вътрешният мир и неизвестността ще излязат на преден план. Не се притеснявайте, тъй като Вселената ще ви помогне. Тя ще ви даде множество знаци, които ще ви помогнат да разрешите всички проблеми, пред които сте изправени.

Не се натоварвайте много и се опитайте да намерите повече време, в което да си обърнете внимание. Крайно време е да се заемете с духовната част на живота си. Опитайте се да се изразявате кратко и ясно, за да избегнете всякакво двусмислие. В противен случай ще си навлечете неприятности.

Риби
Преминаването на Марс през сектора на приятелството и обществените отношения, ще ви изпълни с много вдъхновение.
Най-после ще успеете да откриете хората, от които се нуждаете. Измежду тях може да завържете и нови приятелства.

Времето е изключително подходящо за работа с финансови документи. Ретроградният Меркурий ще премине през сектора на парите, което ще ви помогне да анализирате правилно приходите и разходите си.

Не е изключено през периода да получите пари, които са били забавени във времето. Може да става въпрос за неизплатен хонорар или пък заплата от предишното ви работно място, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.