Кристиано Роналдо за аплодисментите в Торино: Досега не бях изпитвал такова чувство!

0
341

Кристиано Роналдо е на седмото небе след шедьовъра, който сътвори на „Алианц Стейдиъм“!

Героят от Ювентус – Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо проговори за великия си момент снощи. Португалецът е много щастлив  и се надява да продължава в същия дух, въпреки че вече е на 33 г.

Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо е щастлив и горд с поредния си шедьовър

След втория си гол, който дойде от задна ножица, „седмицата“ на гостите получи аплодисментите на феновете на италианския шампион. Това със сигурност изненада мнозина.

„Не го очаквах. Досега не ми се беше случвало, наистина се почувствах страхотно. Хората оцениха това, което правя, независимо от клубната ми принадлежност.“ – сподели Кристиано Роналдо след мача.

Реал спечели с класическото 3:0 и си направи реванша почти протоколен. Роналдо вкара два от трите гола и така продължава да бъде на върха при голмайсторите в историята на Шампионската лига.



За Ювентус се получи нещо като повторение на финала през миналия сезон, когато загуби с 1:4. Сега разликата отново се получи от три гола.

Кристиано е ненавиждан от много от футболните запалянковци по света, но в случая показа, че и той е човек. Благодари за аплодисментите, с което си спечели уважението на доста зрители.

Преди 10 години се получи обратното. Тогава звезда на Юве получи овациите на публиката на Реал. Алесандро Дел Пиеро бе аплодиран на „Сантиаго Бернабеу“, след като „заши“ два гола на „Белия балет“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.