Петък 13: Жандармерията направи тежка катастрофа

0
244

Тази сутрин стана тежка катастрофа между кола на жандармерията и частен лек автомобил. Има ранени, които са настанени по спешност в болницата

Пътният инцидент се е разиграл на главния път между Карнобат и Шумен, до отбивката за гр. Смядово.

жандармерията
Жандармерията направи катастрофа тази сутрин

Служителите на жандармерията се прибирали след нощна смяна със служебния бус. Пътували са към Шумен. Частният автомобил марка „Фолксваген“ се е движил към Бургас. Пътната драма става на разклона за гр. Смядово, когато жандармерията прави ляв завой. Двете превозни средства се удрят едно в друго.

При удара получават травми една жена и трима от служителите на варненската жандармерия. Те са откарани в МБАЛ – Шумен. След проведен преглед жената, която е пътувала до шофьора, е освободена. Имала само леки травми.

Освободени са и двама от униформените. Техните леки рани са обработени и не се налага хоспитализация. В болницата остава един от полицаите. Той е на 47 години. Травмите, които получил са  частичен пневмоторакс, счупени ребра и комоцио.



Лекуващият лекар д-р Петко Загорчев обясни пред Дарик, че пострадалият вече е стабилизиран и е вън от опасност.

Пристигналите на мястото на катастрофата полицаи вземат проби за алкохол от двамата водачи. Те са отрицателни. За момента се тиражират три причини за инцидента. Лоша видимост рано сутринта, скоростно шофиране и умора.

Жандармерията от Варна дава дежурства в малките населени места на област Шумен. Това е с цел гарантиране спокойствието на жителите и предпазване от набезите на крадци. След като са дежурили през цялата нощ, униформените са били изморени.

Вчера стана много тежка катастрофа, при която загина семейство с малко момиченце на 2 годинки.

Топлото време довежда до увеличен трафик по пътищата. Освен леките и товарни автомобили, започнаха да се движат велосипедисти. В районите около селата това е обичаен начин за предвижване до нивите. Другият начин са каруците.

Към тях прибавяме мотористите, които пътуват с мощни маркови мотори. Както и мотористи, които се придвижват с различни мотоциклети, които не са от висок клас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.