Първата съпруга на президента Радев се носи на крилете на голямата любов

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Гинка Кесякова и ген. Румен Радев имат две деца. След развода, президентът Радев си намери нов партньор в живота. Но и бившата му съпруга срещна голямата любов

От известно време папараци от различни медии снимат първата съпруга на президента Радев в компанията на един мъж.

Гинка Кесякова президентът Радев

Гинка Кесякова, първата съпруга на президента Радев, се носи на крилете на любовта

След като направили проучване, разбрали кой е човекът, с когото Гинка Кесякова прекарва толкова много време.

Той се казва Иван – инженер по образование и ерген по социален статус. Двамата работели преди време заедно в Българо-американска кредитна банка. Заемали високи позиции.

В онези години били просто познати и колеги. Нищо повече.

След развода Гинка Кесякова напуска банката и започва работа на друго място. Иван също напуска работното си място и открива компания с широк спектър от дейности.

Неговата строителна компания се  занимава още с с управление и с оценка на строителни проекти. Служителите  проектират нови сгради. Някои от клиентите се доверяват на строителните бригади на компанията. Занимават се още с външен и вътрешен дизайн, обзавеждане на жилища и офиси.

Бизнесът на Иван потръгнал много добре. Но това не е единственото щастие в живота му. Открил, че неговата голяма любов е  първата съпруга на президента Радев. Гинка също е щастлива от връзката си с този мъж.

Запознати на двойката разказват любопитни случки. Иван е невероятно романтичен. Той винаги намира нестандартен начин да изненада своята партньорка.

Последният път купил цял кашон с рози. Големи, красиви, в различни цветове. Гинка Кесякова ахнала при вида и аромата им.

Дай Боже всекиму такава сбъдната любов!

 

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар