Първата съпруга на президента Радев се носи на крилете на голямата любов

0
564

Гинка Кесякова и ген. Румен Радев имат две деца. След развода, президентът Радев си намери нов партньор в живота. Но и бившата му съпруга срещна голямата любов

От известно време папараци от различни медии снимат първата съпруга на президента Радев в компанията на един мъж.

Гинка Кесякова президентът Радев
Гинка Кесякова, първата съпруга на президента Радев, се носи на крилете на любовта

След като направили проучване, разбрали кой е човекът, с когото Гинка Кесякова прекарва толкова много време.

Той се казва Иван – инженер по образование и ерген по социален статус. Двамата работели преди време заедно в Българо-американска кредитна банка. Заемали високи позиции.

В онези години били просто познати и колеги. Нищо повече.



След развода Гинка Кесякова напуска банката и започва работа на друго място. Иван също напуска работното си място и открива компания с широк спектър от дейности.

Неговата строителна компания се  занимава още с с управление и с оценка на строителни проекти. Служителите  проектират нови сгради. Някои от клиентите се доверяват на строителните бригади на компанията. Занимават се още с външен и вътрешен дизайн, обзавеждане на жилища и офиси.

Бизнесът на Иван потръгнал много добре. Но това не е единственото щастие в живота му. Открил, че неговата голяма любов е  първата съпруга на президента Радев. Гинка също е щастлива от връзката си с този мъж.

Запознати на двойката разказват любопитни случки. Иван е невероятно романтичен. Той винаги намира нестандартен начин да изненада своята партньорка.

Последният път купил цял кашон с рози. Големи, красиви, в различни цветове. Гинка Кесякова ахнала при вида и аромата им.

Дай Боже всекиму такава сбъдната любов!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.