Любопитно гадание според рождената дата

0
276

Те не само забелязват всичко, което се случва около тях, а и го преживяват

Това гадание според рождената дата не само е доста любопитно, а е и изключително точно.

рождената дата
Те не само забелязват всичко, което се случва около тях, а и го преживяват

Можете да се убедите сами в това като проверите не само вашата, а и рождената дата на ваши близки хора, които познавате много добре.

Може да се окаже, че притежават качества или пък имат лоши черти на характера, които не сте забелязали, и за които дори не сте предполагали.
Тук е мястото да отбележим, че това гадание е с цигански произход. То дълго време е предавано от уста на уста, а когато е било записано, се е превърнало в истински хит

Ето какво разкрива рождената дата:



Монета – 23.09 – 22.10
Хората, родени под този знак, са абсолютно наясно как да разрешат всеки един проблем в живота си. За разлика от мнозина, те винаги виждат позитивното във всяка една ситуация и с радост го споделят с околните.

Хората-монети, са не само изключително разумни, а и рационални. Те отдават огромно значение както на душата, така и на физическите качества на тези, с които общуват.
Неслучайно мнозина от тях се занимават със собствен бизнес. Те избират пътя на предприемачеството, тъй като владеят отлично преговорите и освен това имат добро чувство за справедливост.

Даг (дълга камбана)
Обикновено дългите камбани се дават на циганите като край на периода на юношеството им. Именно поради тази причина дагът често се разчита като символ на смъртта на миналото и възраждането на новото начало.

Тези хора притежават огромна възприемчивост, за която мнозина им завиждат. Обикновено под влиянието на този знак, се раждат могъщи и мистериозни хора. Техният нрав е непоклатим и твърд. По правило те предизвикват всеобщо уважение към личността си.

Те са типичните представители на аналитичната мисъл. Могат да анализират всяка една ситуация до най-малкия детайл. Това от своя страна им помага да вземат правилното решение при всеки възникнал проблем.

Те не само виждат и забелязват всичко, което се случва около тях, а го чувстват. Ако някой техен близък им се оплаче или пък виждат, че нещата в семейството му не вървят, както трябва, те ще го преживеят заедно с него. Ще изживеят цялата тази болка, сякаш самите те минават през нея.

Те са от малцината, които могат да се похвалят с отлично здраве още от раждането си. Успяват да го запазят такова до доста напреднал етап от живота си. В същото време обаче тях често ги измъчват различни страхове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.