Чудо: Ето какво се случва край паметника на феномена дядо Влайчо!

0
700

Около паметника на дядо Влайчо чудесата не спират

Дядо Влайчо продължава да помага на хората и от онзи свят. Чудесата не спират около мемориалния му комплекс в сливенското село Коньова. Около него витае мистична сила и на мястото се чувства особена енергия, твърдят местните.

дядо Влайчо
Пред паметника на дядо Влайчо стават чудеса

Дядо Влайчо е един от най-знаменитите български феномени. За него се говори, че бил дори по-силен от Ванга. Пророкът помогнал на хиляди, за да се излекуват или да решат тежки житейски проблеми.

Ясновидецът Влайчо Жечев, получил прозвището Дядо Влайчо, е роден през далечната 1894 г. Остава неизвестен и за него няма написана нито една книга, но е изключително популярен сред сънародниците ни.

Признателните хора, които го посещавали с най-различни проблеми го нарекли Безсребреника, защото не взимал пари или подаръци за добрините, които вършел.



След 9 септември 1944 г. феноменът бил обявен за „враг на народа“, защото предсказал с точност смъртта на Георги Димитров. Който по това време е министър-председател и ръководител на Коминтерна.

Това предсказание му коствало шест години в трудови лагери и затвори. Пророкът починал на 8 май 1981 г., а след смъртта му популярността му главоломно скочила. За него знаят дори зад пределите на България.

Въпреки че от църквата се обявили против пророкът да бъде почитан с християнски символи, параклис със сигурност щяло да има. Самият Дядо Влайчо бил изключително вярващ човек и винаги напътствал хората да се уповават на Бога и да спазват неговите заповеди.

За уменията му се носят легенди.Дядо Влайчо викал чакащите по име, без никога преди да ги е виждал в живота си. Първо приемал най-нуждаещите се, а после останалите.

Местните считат, че енергията му още витае там, където бил роден, а чудесата продължават да се случват.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.