Довечера задължително направете този ритуал за сбъдване на желания

0
353

Насочете мислите си в правилната посока

Довечера е най-подходящият момент за направата на този ритуал за сбъдване на желания.

желания
Насочете мислите си в правилната посока

Точно в 3.59 ч. тази нощ, започва пълнолунието в Скорпион. Астролозите твърдят, че това е най-подходящият момент за сбъдване на желания.

Както всяко пълнолуние, така и това ще се характеризира с доста по-емоционални и значими събития в сравнение с останалото време от месеца. Обстановката обаче ще бъде допълнително нажежена от знака на Скорпиона. Именно той ще подсили емоционалността ви многократно, а тя ще придаде нови краски и едва ли не съдбоносно значение на случващото се.

Пълнолунието често носи разбирането за кулминация в живота, която пък често пъти бива свързвана с идеята за края. Поради тази причина е добре да сте подготвени за кардинални промени не само в личен, а и в професионален план.



Няма място за притеснения. Това, че ви очакват значими и кардинални промени, далеч не означава, че те ще са в негативен план. Точно обратното!
Не е изключено да ви се наложи да се разделите с някои хора или аспекти от живота ви. Не съжалявайте, тъй като само по този начин ще освободите място за новите и градивни неща.

Добре е да не забравяте, че не е възможно новата положителна енергия да влезе в живота ви, ако сте се вкопчили за старата като удавник за сламка.
Казано с други думи – за да направите място за новото, е нужно да пуснете старото доброволно да си отиде от живота ви.

Пълнолунието в Скорпион е най-доброто време за сбъдване на желания и разделяне с порочни практики. Сега е времето да се разделите с негативната енергия и неподходящите хора, които отдавна искате да изхвърлите от живота си, но все не намирате сили да го направите.

Предвид, че пълнолунието вещае обновяване и ново начало, то промените в живота ви със сигурност ще бъдат за добро. Що се отнася до енергията на Скорпиона, която ще ви завладее през настоящия период, то няма никакво съмнение, че ще ви е от полза. Тя ще ви даде устойчивост и воля за справяне със ситуациите. Освен това ще ви вдъхне нужната сила за отстояване на позициите.

За да сбъднете най-съкровените си желания, ги напишете на лист хартия, но задължително с червен химикал. По този начин ще ги визуализирате. След това дръжте листа винаги близо до себе си.

Пълнолунието е изключително специален момент, в който, ако насочите мислите си в правилната посока, непременно ще получите това, което искате, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.