Взрив рани деца у нас, арестант почина в полицията

0
268

Поредната тревожна българска статистика. Ранените деца са 5 и са възраст 11 години. Починалият арестант е на 35 години. В момента тече вътрешно полицейско разследване

Деца от град Добрич си направили самоделна бомбичка.

взрив деца
Самоделен взрив изпрати  деца в болницата

Децата си играели с опасната игра в блока, в който живеят. Жена от същия блок направи коментар за сайта „Добрич онлайн“, след като децата пострадали.

Малчуганите сложили някакво бяло вещество или пък течност в буркан. След това започнали да го целят с камъни. От удара бурканът избухнал.

Пет от децата са ранени, но 4 от тях са оставени в болницата за лечение.



Д-р Трифон Йорданов, директор на МБАЛ – Добрич направи следния коментар по случая. Първото дете има сериозна травма на лицето и на главата. Лекарите взели мерки и го изпратили в очната клиника във Варна, защото има риск от увреждане на очите.

Второто пострадало дете е настанено в отделението за неврохирургия. Ударната вълна, която се образувала, го блъснала. Детето паднало и при падането силно  ударило своя гръбначен стълб.

Останалите две деца са получили изгаряния по своите крайници. Настанени са в отделението за травматология в болницата в Добрич.

Полицията прави сериозно разследване по случая, който без малко не отне живота на тези непослушни деца.

Днес мъж от София на 34 години издъхна в ареста на РУ на МВР в Троян.

Снощи около 21 часа мъжът бил задържан от органите на реда. Той самокатастрофирал в град Априлци. Причината е шофиране с 3,55 промила алкохол, отчетени при пробата  с дрегер.

При станалата катастрофа мъжът не е имал видими травми. Затова е задържан в предварителния арест, а не е бил откаран в болницата.

Днес в 10:00 часа починал. Образувано е досъдебно производство. Вътрешно разследване се провежда от ОД на МВР – Ловеч.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.