Ето как обичат мъжете според зодията си

0
571

Тези мъже обожават физическия допир

Дори и да не си давате сметка, истината е, че мъжете обичат по различен начин, който до голяма степен е повлиян от зодията им.

зодията
Тези мъже обожават физическия допир

Ако искате да разберете как обичат мъжете спрямо зодията си, е нужно да прочетете следващите редове.

Ето как обичат мъжете според зодията си:

Овен
Истината е, че мъжете, родени под огнения знак на Овена, живеят за състезанието. Те биха били много щастливи, ако се състезават за чувствата ви. Факт е обаче, че по принцип те са много нетърпеливи. Това работи във ваша полза, тъй като ако ви харесват, ще ви го кажат още в самото начало. Ако това не се случи, означава само едно – не се интересуват от вас.



Телец
Тези мъже обожават физическия допир. Ако допрат рамото, ръката или друга част от тялото ви, това е сигурен знак, че изпитват привличане към вас. Не бързайте с чувствата, те могат да се зародят и на по-късен етап.
Поради силно развитото им чувство за притежание, ще забележите желанието му за сигурност в отсрещната страна. В този ред на мисли, ако споменавате имената на други мъже или пък ви заговори друг представител на силния пол, можете да сте повече от сигурни, че ще ви накара да се чувстване неудобно.

Близнаци
Те обичат когато нямат конкуренция и освен това обичат ясния график.
Тъй като те са от малцината, които могат да преминат от забавни и общителни към замислени и сериозни, ще останат дълго време трудни за разгадаване. Един от начините, по които представителите на тази зодия ще ви покажат, че ви харесват, е поканата да излезете. Тъй като обичат да са сами и да се придържат към обичайния си график, фактът, че ви посвещават време, е много добър знак.

Рак
Когато става дума за емоция, не може да не се отбележи, че представителите на тази зодия, са сантиментални и интуитивни. Ще ви е трудно да ги разкриете, тъй като са изключително затворени. Ако сподели подробности от личния си живот с вас, то несъмнено ви харесва. Това е знак, че ви вярва и иска да го опознаете по-добре.

Лъв
Трудно ще разберете дали изпитват чувства или е само флирт, тъй като по природа са много страстни. Те много обичат и артистичната си страна. Ако ви покани на театър или концерт, това несъмнено е добър знак.

Дева
Обикновено те са доста притеснителни и срамежливи. Това означава, че трудно ще ви покажат чувствата си, дори да ви харесат. От друга страна те са от хората, които обръщат внимание и на дребните детайли. Ако ви сподели нещо лично, това несъмнено е знак, че не сте му безразлична, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.