Мъжката любов според зодията

0
289

На практика силният пол не са толкова лесни за разгадаване

Както вече уточнихме в първата част на този материал, мъжката любов до голяма степен е повлияна от зодията им.

зодията
На практика силният пол не са толкова лесни за разгадаване

Вероятно мнозина от представителките на нежния пол си мислят, че мъжете не са много сложни по отношение на емоциите им. Според тях те или ги харесват, или не.

Истината обаче е съвсем различна, тъй като всеки човек сам по себе си е уникален. Все пак има някои общи характеристики, които се определят от зодията.
В този ред на мисли, ако се чудите дали някой мъж изпитва чувства към вас, можете да проверите основните характеристики според зодията му.

Ето ги и тях:



Везни
Те са почитатели на мира. Това означава, че избягват всячески конфликтите и очакват същото и от отсрещната страна. Ако притежавате това качество, несъмнено имате голям шанс да ви хареса някой от представителите на зодията. Ако ви покани на събитие, което се провежда на открито, несъмнено изпитва чувства към вас.

Скорпион
Те са лесни за разгадаване, тъй като обичат да изразяват чувствата си и емоциите си. В този ред на мисли ценят високо искреността и не обичат пасивността. Мъжете от тази зодия със сигурност ще ви кажат открито, че ви харесват.

Стрелец
Няма да проявят интерес към вас, ако се залепите за тях като кърлеж. Истината е, че за тях свободата е от огромно значение и са готови да я отстояват със зъби и нокти.
Следват сляпо целите си и обикновено обещават много повече, отколкото могат да изпълнят. Ако ви превърне в приоритет в живота си, несъмнено изпитва чувства към вас.

Козирог
Мъжете от зодията поставян на едно от първите места маниерите. Семейството, традицията и практичността също са сред важните точки, които ги интересуват. Търсят жена, с която могат да свият семейно гнездо. Понеже са традиционалисти залагат на сериозните връзки и наистина се опитват да опознаят представителката на нежния пол, с която смятат да поделят живота си.

Водолей
Основната движеща сила на тези мъже са емоциите. Те обожават хуманитарната работа. Не обичат скучните ситуации, нито пък хората, които не споделят интересите им. Сигурният знак, че мъж от тази зодия ви харесва, е ако реши да сподели с вас интересите си.

Риби
Винаги са в готовност да помогнат на околните и обичат романтиката. Тези два признака наистина са много важни.
В случай, че е бил наранен в някоя от предишните си връзки, той може да развие манталитет на жертва. Това определено означава, че ще създава проблеми в бъдещите връзки. Ако въпреки трудните моменти от миналото си, се опитва да изгради връзка с вас, това е ясен знак, че ви харесва, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.