Този витамин ще ви помогнат да отслабнете до неузнаваемост

0
545

Наднорменото тегло е пряко свързано с неговия недостиг

Предвид, че наближава летния сезон, вероятно искате да отслабнете, за да изглеждате перфектно в банския си костюм на плажа.

отслабнете
Наднорменото тегло е пряко свързано с неговия недостиг

Е, ако наистина искате да отслабнете бързо и лесно, ние пък бързаме да ви зарадваме с добрата новина. Наистина съществува начин, чрез който можете да постигнете това. Не вярвате ли? Ами опитайте и сами ще се убедите в резултата.

Единственото усилие, което се изисква да направите, за да отслабнете, е да приемате един витамин. И ако все още ви звучи като нещо невъзможно, не ви остава нищо друго, освен да опитате. Със сигурност няма да съжалявате, че сте се доверили.

Може би ви звучи наистина като нещо невероятно, но пък за сметка на това е факт. Наистина можете да отслабнете, приемайки определен витамин.
Учените са категорични, че приемът на витамин Д може да ви помогне в борбата с наднорменото тегло.



Това сочат резултатите от проведено неотдавна изследване от екип италиански учени.
Изследователите от университет в Милано наблюдавали около 400 пациенти с наднормено тегло. Наблюденията били извършвани през период от половин година.

Интересното в случая било, че при всички онези, при които било забелязано, че страдат от напълняване, се установило, че нивата им на витамин Д в организма, са твърде ниски. Това навело учените на мисълта, че той е в пряка зависимост с напълняването и съответно с отслабването.

В края на наблюдението екипът учени установили, че хората, които приемали допълнително витамин Д, спазвайки диетата си, са отслабнали много повече в сравнение с тези, които спазвали само диета.

Всъщност това далеч не е първото проведено изследване, което доказва, че недостигът на витамин Д води до затлъстяване. Той не само носи по-сериозен риск от затлъстяване, а и води до редица други здравословни проблеми. Те пък на свой ред са причинени от наднорменото тегло.

За никого не е тайна, че наднорменото тегло води до наистина сериозни здравословни проблеми. Голяма част от тях са породени от факта, че пълните хора се обездвижват до голяма степен. По този начин попадат в един омагьосан кръг, от който биха могли да излязат доста трудно.

Всеки е наясно с факта, че човешкият организъм произвежда витамин Д, след като бъде изложен на слънце. Тоест ако часовете, в които сте изложени на слънце, са твърде малко, то със сигурност страдате от недостиг на този витамин.

Освен чрез по-дълго излагане на слънце, можете да си набавите този витамин като заложите на консумация на риба, мляко и млечни продукти, и яйца, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.