Изберете си ангел-пазител, който ще ви каже нещо много важно

0
356

Той е винаги до вас при нужда, макар и да не го виждате

Изберете си ангел-пазител, който ще ви каже нещо много важно
и научете какво важно има да ви каже той.

ангел-пазител
Той е винаги до вас при нужда, макар и да не го виждате

Изберете своя ангел-хранител, без да се заглеждате твърде дълго в тях. Спрете избора си на онзи от тях, който ви е най-симпатичен на пръв поглед.

След като вече сте избрали своя ангел-хранител, остава да научите какво иска да ви каже той. Ето и резултатите:

№1
Вие сте изключително оптимистичен дух. Изминалата година за вас е била много тежка. Може би сте изгубили любим човек или пък домашен любимец. Ако наскоро сте намерили на улицата стотинка или перо, или пък сте чули сантиментална песен, това е знак, че вашият ангел-хранител иска да ви насочи в определена посока.



Всичко това идва да ви каже, че близкият човек (домашен любимец), когото сте изгубили, ще са винаги до вас при нужда. Те са наясно, че датата, на която се е случило това нещастие ще ви натъжава. В същото време обаче се опитват да ви кажат, че не са ви изоставили и са до вас, макар да не ги виждате.

№2
Вашият ангел-хранител има много добра новина за вас. Той ви носи нова любов или пък ще ви помогне да подобрите значително отношенията с човека, когото сте избрали за своя половинка.

Това, което се опитва да ви каже, е че е крайно време да започнете да обичате себе си. По този начин ще привлечете и любовта на околните към вас. Забавлявайте се, флиртувайте и ще се уверите, че ще ви бъде даден шанс да откриете отново радостта. Оставете разделите зад гърба си и започнете живота си наново.

№3
Вашият ангел-хранител несъмнено иска да ви каже, че се гордее изключително много с вас, тъй като сте стигнали твърде далеч в духовното си извисяване. Той е до вас през цялото време и ви показва пътя, по който трябва да вървите. Вашият ангел-хранител много добре вижда всички препятствия, през които ви се е наложило да преминете, за да стигнете дотук. След като сте успели да преодолеете всичко това, то хубавите неща за вас тепърва предстоят.

№4
В последно време се борите усилено с пристрастяването, било то към алкохол, цигари, наркотици и др. Вашият ангел-хранител също ви помага в тази нелека битка. Може би именно благодарение на неговата помощ сте успели да отбележите известен успех през последния месец. Ангелът ви хранител би искал да знаете, че той ще е винаги до вас и никога няма да ви изостави, каквато и трудност да се изпречи на пътя ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.