Ако имате тези предмети в дома ви, ще се радвате на късмет и благополучие

0
528

Спазете тези правила и ще забележите как животът ви тръгва към по-добро

Фън шуй специалистите са категорични, че ако разполагате с тези предмети в дома си, ще се радвате на небивал късмет и благополучие.

късмет
Спазете тези правила и ще забележите как животът ви тръгва към по-добро

Ето кои са предметите, които според фън шуй ви гарантират късмет и благополучие:

Червена врата
Според фън шуй специалистите, най-добре би било, ако изберете червен или оранжев цвят за входната ви врата. По този начин ще си гарантирате сплотено семейство. Тук е моментът обаче да отбележим, че тези цветове са подходящи за южни врати. Тоест най-добре би било да ги приложите, ако входната ви врата гледа на юг.

В случай, че вратата ви е със северно изложение, то най-подходящите цветове са синьо или черно. Ако вратата ви гледа на изток, най-добре би било да изберете измежду зелена или кафява. Когато входната ви врата е насочена към запад, то тогава тя трябва да е сива или бяла.



Тамян
Ароматът на тамян ще изгони всичката отрицателна енергия, която се е събрала в дома ви. Едва ли ще се изненадате, ако кажем, че тя до голяма степен влияе върху вашия късмет. След като изгоните отрицателната енергия от дома си, сами ще забележите, че нещата чувствително започват да се подобряват. Припалвайте поне веднъж седмично тамян в дома си, за да сте заобиколени от хармония и късмет.

Мека мебел и тъкан
Резултатите от редица проведени изследвания сочат, че меката мебел и тъкан в дома несъмнено допринасят за уюта и спокойствието. В този ред на мисли, не се страхувайте да дадете повече пари за меки килими, възглавници, удобни кресла, а защо не и наметала.

Чай от лайка
Вероятно всички или поне повечето от вас ще се съгласят, че чаят от лайка не само е вкусен, а и полезен. Това, което не знаете за него обаче е, че той също носи късмет и благоденствие.

Подкова
Никак не са малко хората, които смятат, че подковата носи късмет. Разнопосочни обаче са мненията дали тя трябва да бъде закачена върху вратата на дома. Освен това някои смятат, че тя трябва да бъде окачена нагоре, за да не изтича късметът. Други пък смятат точно обратното, за да може щастието да се изсипва с пълни шепи върху тези, които минават под подковата.

Антре
Домакините, чиито домове разполагат с антре, трябва да следят много внимателно за чистотата в него. Там в никакъв случай не трябва да се събират боклуци. В противен случай, трябва да знаете, че по този начин събирате отрицателна енергия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.