Ето какъв мъж ви е необходим според зодията

0
309

Имате нужда от мъж, който ще ви носи усещането за мир и топлина

Ако искате да знаете какъв мъж ви е необходим според зодията, то със сигурност сте попаднали на правилното място.

зодията
Имате нужда от мъж, който ще ви носи усещането за мир и топлина

В следващите редове ще ви разкрием кой е най-подходящият мъж за вас спрямо зодията ви.

Ето кой е идеалният мъж за зодията ви:

Овен
За представителките на този зодиакален знак най-подходящ би бил мъжът, който ще направи живота ви по-вълнуващ. Няма никакво съмнение, че мъж, който ще ви дърпа назад, няма място до вас.
Много е важно мъжът до вас да ви бъде и приятел. Освен това той трябва да е готов да поеме на спонтанно пътешествие в случайно избран ден. Казано с други думи, той трябва да споделя живота ви, а не да стои като безучастен наблюдател в него. Мъжът до вас, трябва да съсредоточи вниманието си върху израстването ви в обществото и в същото време да не забравя, че имате нужда от приключения и забавления.



Телец
Вие, дами, се нуждаете от мъж, който ще ви носи усещането за мир и топлина. Трябва да ви създаде такова чувство за семеен уют, каквото не бихте могли да откриете в никого другиго.
Той трябва да е мъжът, който ще ви обича истински и страстно и в същото време ще ви бъде верен приятел. Трябва да ви обича без конкретна причина. Освен това винаги трябва да е готов да изпълни желанията ви. Нужно е да държи и на думата си и да изпълнява това, което обещава. Той трябва да е човекът, който умее да ви накара да се почувствате като единствената жена на света всеки път, щом ви погледне.

Близнаци
Нуждаете се до вас да застане такъв мъж, който да може да ви прочете и да ви разбере правилно. Той трябва да е наясно, че ще има дни, в които ще се чувствате прекрасно, но ще има и такива, в които няма да сте на себе си. Този мъж трябва да обича и двете ви „аз“. И в двата случая той е човекът, който трябва да ви даде пълната си подкрепа и цялата любов, на която е способен.

Рак
Мъжът до вас трябва да ви обича и в случаите, в които сте в контакт със собствените си емоции. Дори не трябва да се опитва да ви накара да бъдете тази, която не сте. Той трябва да не се страхува да излее силните си чувства в любовни писма, да ви поднася закуската в леглото, както и да ви води на изненадващи места, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.