Антонина ще си плати за гаврата с Никола Вапцаров!

0
313

Антонина по всяка вероятност ще бъде глобена и песента й няма да се задържи за дълго в ефира!

Огромният бунт срещу Антонина е предизвикал последствия. По всяка вероятност до дни песента „Табу“, с която певицата се изгаври с Никола Вапцаров, ще бъде свалена от интернет и няма да бъде излъчвана по телевизията.

Антонина
Антонина по време на гаврата й

Причината е, че адвокати вече са се нагърбили с отговорността да сезират Министерството на културата за нарушаване на авторски права. Освен това Тони може да бъде глобена за поругаване на българската литература.

Припомняме, че само преди дни излезе новото парче на Антонина, в което тя се кълчи до полугол мъж, докато рецитира стихотворението „Прощално“ на Никола Вапцаров. Това предизвика истнски бунт в социалните мрежи.

СЕМ също е призован да се намеси и почти сигурно ще го стори. Първоначално това нямаше да се случи, но огромното хорско негодувание е докарало нещата дотук.Самата Антонина не се чувства виновна ни най-малко. Тя дори счита, че целият този шум е напълно излишен.

„Какво толкова е станало, не разбирам. Проблемът на всички е, че е поп-фолк парче. Ако бях го направила с цигулка и пиано, никой нищо нямаше да каже.“ – вайка се певицата.

Вижте и чуйте сами гаврата, която бе причинена, и решете сами дали това заслужава строго наказание!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.