Голямата трагедия на Пиърс Броснан е разтърсваща!

0
263

Пиърс Броснан има огромна драма в своя живот, която не може да забрави!

Великият актьор Пиърс Броснан има съдба, която никой не си пожелава. Агент 007 е преживял най-кошмарното нещо за един човек.

Наскоро нашумелият като Джеймс Бонд актьор се върна към най-злощастните си дни. Той сподели публично, че се чувства ужасно, защото личният му живот се е сгромолясал не веднъж, а два пъти.

Пиърс Броснан е изгубил и двете най-важни жени в живота си. Съпругата му и дъщеря му умират от една и съща болест – рак на яйчниците.

През 1991 г. жената на актьора си отива буквално за седмици. Тогава детето им е все още девойка на 20 г.



Пиърс Броснан
Пиърс Броснан е преживял най-големия ужас за всеки човек

За зла участ на цялото семейство, заболяването се завръща по наследствен път 22 години по-късно. Щерката на Агент 007 умира от същия вид рак преди 4 години.

„Това е най-голямата трагедия, която ме е спохождала. Да изгубиш и двете си най-скъпи същества… Не го пожелавам на никого. Мъката ми никога няма да стихне.“ – споделя днес 63-годишният Пиърс Броснан.

В момента актьорът отново е женен. От 16 години той споделя живота си с Кийли Шей Смит, от която има син. Звездата има син и от първата си жена, с която прекарва 11 години, преди тя да почине.

За разлика от повечето звезди на Холивуд, Пиърс Броснан си пада по сериозните връзки. Доказват го двата му дълги брака. Дори можеше днес да се е женил само веднъж, ако първата му съпруга не беше починала.

Въпреки че се е стремял през целия си живот да постъпва правилно, актьорът има тежка съдба. Той обаче не се отказва да бъде добър човек, което е похвално.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.