Изпитани еликсири за подмладяване на кожата

0
386

Тези изцяло натурални съставки вършат чудеса

За да подмладите кожата си чувствително, не е нужно да посещавате скъпи козметични салони.

кожата
Тези изцяло натурални съставки вършат чудеса

Достатъчно е да приложите някой от тези изпитани еликсири. Те са абсолютно натурални и освен това струват жълти стотинки. За сметка на това по никакъв начин не отстъпват в резултата, в сравнение със скъпите процедури в салоните за красота.

Няма никакво съмнение, че всяка жена би искала да изглежда привлекателно, без значение на каква възраст е. много е важно обаче да не забравяте, че трябва да полагате цялостна грижа за кожата, а не да се грижите само за лицето.

Еликсирите, които ще ви разкрием стягат успешно кожата в едни от най-проблемните зони, каквито са брадичката, шията и деколтето. С помощта на еликсирите, които ще ви разкрием, не само ще овлажните кожата в тези зони, а и ще ексфолирате мъртвите клетки, което също е от огромна важност.



Ето кои са натуралните еликсири за кожата ви:

Морска сол
Пригответе солен компрес за кожата на шията. За целта разтворете 1 ч.л. морска сол в чаша с чиста и топла вода. Натопете кърпа или марля в получения солен разтвор и нанесете компреса върху деколтето и шията. За да извлечете максимална полза от соления компрес, трябва да остане на място поне около 30 минути. Ще постигнете отличен резултат, ако прилагате този компрес два пъти в седмицата.
Кожата на врата и деколтето не само ще се стегне, а и ще изглежда блестящо. Освен това благодарение на солта ще премахнете и мъртвите клетки от кожата.

Лимонов сок и алкохол
Тази смес е истински еликсир за кожата в зоната на врата. Той не само ще я стегне и подмлади, а и видимо ще я освежи.
Вземете чаша с вода и добавете 1 с.л. лимонов сок, 1 ч.л. морска сол и 1 с.л. медицински алкохол. Разбъркайте всичко това добре. Преди да приложите този еликсир върху шията, трябва да я почистите много внимателно.

След като този еликсир изсъхне, не го отмивайте. Просто е нужно отгоре да намажете с хидратиращ крем или серум. Добре е да повтаряте тази процедура 1-2 пъти в седмицата.
В рамките на един месец ще видите забележителна промяна на кожата на врата.

Картофено пюре
За да си приготвите тази маска се нуждаете от картофено пюре, което да е топло, но не и вряло. Добавете по 1 ч.л. глицерин и ленено семе или сусамово масло. Разбъркайте добре. Поставете сместа върху парче плат или найлон и я фиксирайте върху шията. След 25-30 минути отмийте с хладка вода и нанесете овлажнител, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.