Тези четири зодии препускат експресно в любовните отношения

0
270

Искат всичко да се случва на момента

Когато става въпрос за любов и взаимоотношения между партньори, то не може да не се отбележи, че представителите на тези четири зодии, са недостижими.

зодии
Искат всичко да се случва на момента

Те наистина препускат експресно в любовните отношения. Освен това е добре да сте наясно с факта, че е почти невъзможно да следвате едно и също темпо с партньора си.

Истината е, че представителите на тези зодии дори нямат представа какво означава понятието „бавно“. То не съществува в техния речник. Те винаги препускат в галоп, особено що се отнася до любовните им отношения.

Ето кои са тези четири галопиращи зодии в любовен план:



Овен
Те винаги се втурват стремглаво във всяка дена връзка. освен това винаги се опитват да наложат на партньора си темпото, което те следват. Ако не държат контрола в ръцете си, започват да стават много нервни. Ако вие имате различна гледна точка, дори и тя да се различава с много малко в сравнение с тяхната, то това може да ги извади извън контрол.

Лъв
Царствената зодия е една от тези, които нямат търпение. Те искат нещата да се случват веднага, тук и сега, на момента. Често пъти се разочароват от партньорите си, защото очакват те да спазват правилата им. Освен всичко друго състезателният Лъв обича да четкате егото му. Той очаква постоянно да повтаряте колко по-добър партньор сте от предишния/предишната му.

Дева
Тази зодия знае точно какво иска. Истината обаче е, че те очакват да получат това, което искат, веднага, щом го изрекат на глас.
Ако нямат достатъчно смелост да изразят желанието си на глас, то те ще прибягнат до пасивно-агресивния подход. Ще направят опит да ви манипулират и в крайна сметка да получат това, което искат. По един или друг начин те винаги успяват. Няма никакво съмнение, че в крайна сметка ще получат желаното или пък нещата ще се развият по техния сценарий.

Стрелец
Обикновено представителите на зодия Стрелец се чувстват много удобно, когато са сами. Въпреки това, те могат да се изнервят за раз време, ако не намерят някой, с когото да завържат връзка. Истината е, че липсата на партньор за по-дълго време може да ги изкара извън нерви. Ако забележите, че представител на тази зодия е станал доста нервен, то няма никакво съмнение, че е останал дълго време без партньор. Когато се влюби, той иска всичко да се случи за изключително кратко време. Ако отсрещната страна се опита да забави темпото, Стрелецът става още по-нервен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.