Тази маска ще върне жизнеността и на най-изтощената коса

0
226

Ще останете очаровани от резултата

Ако и вашата коса не изглежда добре и си личи отдалеч, че е изтощена, то няма никакво съмнение, че сте попаднали на правилното място.

коса
Ще останете очаровани от резултата

Със сигурност благодарение на нея ще успеете да върнете силите и жизнеността на косата ви. Ако можеше да говори, тя несъмнено щеше да ви благодари горещо, че сте я възнаградили с нея.

Тази маска за коса е истински еликсир. Дамите, които са я ползвали твърдят, че е толкова мощна, че само за седем дни може да „изправи на крака“ и най-изтощената коса. Не ви се вярва? Ами не ви остава нищо друго, освен да пробвате и да се уверите сами.
Със сигурност ще останете приятно изненадани от резултата.

Тя не само ще съживи косата ви, а и ще ви избави от неприятния косопад, който тормози мнозина. Косопадът може да се появи като наследственост, а може и да е в резултат на тежки заболявания, хормонални проблеми или прием на определени медикаменти.



Няма човек, който да е застрахован, че ще успее да опази косата до края на живота си. Често пъти косопадът изненадва съвсем ненадейно.
Тази рецепта е съставена от изцяло естествени съставки, които имат изключително мощно действие.

Ето какво ви е нужно, за да си приготвите тази вълшебна маска за коса:
½ банан
1 сурово яйце
1-2 с.л. мед
100 мл. бира

Това е всичко, от което се нуждаете, за да си забъркате този еликсир, благодарение на който ще върнете жизнеността на косата си и ще се избавите от косопада.
Приготвянето на маската става изключително бързо и лесно. Нужно е само да сложите всички необходими съставки в блендера и да разбъркате.

След като получите хомогенна смес, маската е готова за употреба. Нанесете я върху областите, които са най-засегнати от косопада (ако страдате от такъв). За да извлечете максимална полза от тази наистина вълшебна маска, е нужно да й осигурите няколко часа, през които да действа.

Няма да е грешка, ако държите маската върху косата си в продължение на поне 3-4 часа. Дори и да усетите, че се затопля, не се притеснявайте. Всъщност това е добър знак, който показва, че маската наистина действа.

Можете да подсилите допълнително ефекта като увиете косата си с найлон, а върху него увиете и хавлиена кърпа. След това изплакнете косата си, както обикновено. Прилагайте тази маска пое веднъж седмично и резултатите няма да закъснеят, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.