Внимание! Тези грешки не говорят никак добре за дамите

0
285

Опитайте се да не ги допускате, за да не изглеждате зле в очите на околните

 

дамите
Опитайте се да не ги допускате, за да не изглеждате зле в очите на околните

Няма никакво съмнение, че красотата е доста субективно понятие. Въпреки това ще ви разкрием някои грешки, които не говорят никак добре за дамите.

В миналото са се считали за хубави неща, които към днешна дата изглеждат доста странни. Несъмнено за красиви дами могат да се считат напълно различни представителки на нежния пол.

Има обаче някои неща, които никога не са били и едва ли ще бъдат съвместими с една поддържана и привлекателна дама.
В следващите редове ще ви разкрием няколко признака, които не говорят никак добре за дамите.

Ето кои са те:



Мръсна коса
Дори и най-красивата коса може да изглежда повече от ужасно, ако не се поддържа с подходящите продукти. Тук няма извинения! Дори да са спрели внезапно водата в дома ви, винаги трябва да имате в арсенала си сух шампоан. С него ще можете да освежите бързо и лесно косата си, сбогувайки се с мръсотията, която обикновено се натрупва в корените.

Поддържайте изрядната си форма

Небрежни вежди
Покрай грима на очите, хората често обръщат внимание и на веждите ви. Всяка една уважаваща себе си дама, трябва да им обръща внимание и да ги поддържа във формата, подходяща за лицето й.

Развалени зъби и неприятна миризма от устата
Несъмнено тези недостатъци биха могли да убият и най-добрите чувства у отсрещния човек. Абсолютно недопустимо е дамите да имат такива недостатъци. Едва ли е нужно дори да споменаваме за редовното миене на зъбите и колко е важно то. Освен това винаги трябва да имате дъвка под ръка (за всеки случай).

Изядени нокти или изтъркан лак
Дамите трябва да са наясно, че ноктите им винаги трябва да изглеждат отлично, без значение дали са лакирани или не са. Маникюрът ви винаги трябва да е перфектен, дори и да му липсва лак. Едва ли на някого би му било приятно пред очите му да се разкрият наръфани нокти или пък такива с изтъркан лак. Не се съмнявайте, че подобно състояние на ноктите ви само може да погнуси хората, без значение колко добре поддържате външния си вид като цяло.

Неправилна епилация
Перфектно гладките крака несъмнено будят възхищение. Едва ли има някой, който да си умира от кеф да му боцкат малки косъмчета. Разбира се понякога след премахване на окосмяването се случва да се появят грапавини. Поради тази причина е добре дамите да са наясно, че след епилация, е нужно да използват подходящ подхранващ крем, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.