Нов индийски хороскоп разкрива съдбата ви (IV част)

0
399

Склонни са да не показват чувствата си и са с твърде богато въображение

Научете какво е отредила съдбата за вас според точния индийски хороскоп.

индийски хороскоп
Склонни са да не показват чувствата си и са с твърде богато въображение

Със сигурност ще останете удивени от точността на този невероятен индийски хороскоп. Той е толкова точен и прецизен, че мнозина се чудят защо не е кръстен швейцарски.

Ето какво гласи точният индийски хороскоп за всяка една зодия:

21 юни – 5 юли – Куче
Останалите хора са привлечени като магнит от този зодиакален знак заради тяхната отзивчивост. Тъй като тези хора не си представят живота сами, се стараят винаги да са обградени от хора, които смятат за близки. И те като всечи човек имат моменти на радост и тъга. Те притежават завидно аналогично мислене. Именно благодарение на него преценяват кога и как да окажат подкрепа на някого.



6-19 юли – Котка
Тази хора са изключително тактични, нещо, с което малцина могат да се похвалят. Със сигурност всеки един би ги пожелал в живота си. Много са чисти, обичат спокойствието и домашния уют и са с вродена интуиция. За съжаление обаче й се доверяват твърде рядко и това е голяма грешка. Шумните компании и партита определено не им се нравят.

20 юли – 1 август – Гарван
Тези хора разчитат само и единствено на себе си и си правят много добре. Често пъти носят прекалено голяма тежест на плещите си, но дори не си и помислят да се оплачат от това. Никога не се самосъжаляват за разлика от мнозина. Склонни са да не показват чувствата си и са с твърде богато въображение. Когато са обградени от близки хора обаче, могат да си позволят да се държат и по-емоционално.

2-15 август – Пума
Несъмнено това е един от най-противоречивите зодиакални знаци в целия индийски хороскоп. Родените под този знак често пъти застават на кръстопътя между доброто и злото, осъзнаването и невежеството… Това на коя страна ще решат да поемат зависи само от тях. Успяват да съблазнят всеки един и сякаш притежават магическа сила. Според астролозите обаче това се дължи на прозрението им. Ако държите да ги запазите в живота си, е необходимо постоянно да им демонстрирате възхищението си.

16-29 август – Мишка
Няма никакво съмнение, че тези хора обожават живота във всичките му проявления. Те обаче имат една цел – постигане на материално и социално благосъстояние. В името на това са готови на всичко. За тях луксът, удобството и комфортът са водещи. Винаги искат да контролират ситуацията и това понякога ги прави досадни. Трудно избират партньора си, тъй като са прекалено взискателни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.