Нов индийски хороскоп разкрива съдбата ви (V част)

0
316

Хората от тази зодия са много добродушни, но и често променят настроението си

Този индийски хороскоп ще ви изуми с точността си. Със сигурност след като го прочетете ще останете с усещането, че някой е успял да бръкне в дълбините на душата ви и да извади всичко наяве.

индийски хороскоп
Хората от тази зодия са много добродушни, но и често променят настроението си

Освен това точният индийски хороскоп ще ви разкрие и съдбата. Ако искате да научите всичко това, трябва да направите само едно малко усилие – да откриете вашата рождена дата в интервалите, споменати по-долу.

Ето какво вещае точният индийски хороскоп за всяка една зодия:

30 август – 12 септември – Плъх
Хората от този знак, са изключително рационални и разумни. В същото време са доста консервативни, което стряска мнозина. Първите две качества са им от огромна полза на работното място и най-вече за развитието на кариерата. За родените под знака на Плъха, уютът в дома е от изключителна важност. Ако им се наложи да избират между семейството и работата си, определено биха избрали първото, без дори да се замислят.



13-25 септември – Бик
На пръв поглед представителите на тази зодия изглеждат много спокойни и почти непоклатими. На практика обаче доста често се чувстват неуверени в себе си. Хората от тази зодия са доста консервативни. Всяка промяна в живота им, дори и най-малката им създава стрес. За да се чувстват спокойни трябва да имат много лоялна половинка, на която да могат да се доверят на 100%.

26 септември – 9 октомври – Бивол
Родените под този знак са много големи добродушковци. Освен това са и много харизматични. В същото време обаче променят изключително често настроенията си. Човекът, който ще сподели живота им, трябва да ги приема и разбира такива, каквито са. Не се надявайте, че ще се променят. Опитайте се да насочите енергията си към работа или творчество. В същото време би било добре, ако успявате да сте малко по-постоянни в отношенията с половинката си.

10-22 октомври – Тигрица
Те не просто обичат, а обожават да са в центъра на вниманието. Доста харизматични са и често пъти се изправят срещу трудностите на живота без каквито и да било притеснения. Приключенията и тръпката, са тяхната втора природа. Обикновено са луди по изкуството и дори намират известна утеха в него. С тях определено ще ви е много трудно да се отегчите. Ако обаче си позволите да ги разгневите или предадете, трябва да сте готови да ги изгубите завинаги. Те може да не ви погледнат никога повече, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.