Рецептата на д-р Людмила Емилова ще спаси черния дроб и жлъчката ви

0
1405

Самата процедура е много лесна, а ефектът е невероятен

Д-р Людмила Емилова отдавна е получила признание не само в областта на отслабването, а и на здравословния живот като цяло.

д-р Людмила Емилова
Самата процедура е много лесна, а ефектът е невероятен

Съветите й със сигурност са помогнали на стотици хиляди души. В следващите редове ще ви разкрием изпитаната рецепта на д-р Емилова за пречистване на черния дроб и жлъчката.

Едва ли има някой, който да не е наясно с факта, че и двата органа, са от изключителна важност за доброто здраве.
Курсът да пречистване на черния дроб и жлъчката, препоръчан от д-р Людмила Емилова е с продължителност седем дни.

Въпреки, че не трае дълго, ползите от него са огромни. Благодарение на тази рецепта ще успеете да изчистите от организма си всички шлаки, токсини и вредни наслоявания, които пречат на нормалното функциониране на организма.



Самата процедура е много лесна. Цялата философия се състои в приема на само една чаша от този еликсир. Съставките му са изцяло природни и са изключително полезни за здравето.

Ето и продуктите, с които е нужно да разполагате, за да си приготвите еликсира на д-р Людмила Емилова:
25 мл. прясно изцеден лимонов сок
30 мл. прясно изцеден портокалов сок
50 гр. пресни листа от мента
1 л. вода
3 с.л. чист пчелен мед

Изсипете водата в подходящ съд и я сложете на котлона, за да заври. След като това се случи, добавете листата от прясната мента. Намалете огъня до минимум и оставете водата с ментата да поврят за около пет минути.

След това отдръпнете тенджерата от котлона и оставете течността да се охлади. Когато ментовата отвара стане със стайна температура, добавете към нея прясно изцедените лимонов и портокалов сок. Най-накрая добавете и чистия пчелен мед. Разбъркайте всичко това добре, за да се смесят ценните съставки на продуктите.

Накрая трябва да прецедите еликсира. След като сте направили всичко това, той вече е готов за пиене. Напълно достатъчно е да приемате по една голяма водна чаша на ден от този вълшебен еликсир. Д-р Людмила Емилова е категорична, че ще останете повече от доволни от резултатите, които ще получите.

За целта обаче е нужно да не пропускате и ден, в който да не приемете еликсира. Няма да ви е никак трудно при положение, че курсът на лечение продължава само седем дни.

Освен това д-р Емилова препоръчва горещо всеки ден да приемате по чаша топла вода с лимонов сок. Ако имате противопоказания относно лимоновия сок, то нищо не ви пречи да пиете по чаша топла вода сутрин на гладно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.