Кой не помни Рейхан?! 13 години по-късно истината за смъртта й изплува!

0
3035

Рейхан е загинала неслучайно през 2005 г.!

В началото на века имаше една млада певица, която стана истински хит. Тя носеше името Рейхан и направи звезден дует с Люси Иларинов, който й беше любовник в живота.

Рейхан
Само след 2 седмици се навършват 13 години от смъртта на Рейхан

Съдбата на 19-годишната девойка обаче се оказа твърде тъжна. Тя загина в катастрофа, като заедно с нея загинаха още трима души.

Странното е, че Рейхан умря в деня, в който 4 години по-рано сестра й Севджан се спомина. Тогава пиян шофьор мина през нея и я помля.

Двете сестри се оказаха жертви на една и съща дата – 25 август. Това съсипа цялото им семейство.



В родния град на момичетата – Ямбол, се говори, че те са станали жертва на черна магия от туркиня. Въпросната туркиня била зарязана от баща им, за да се ожени за майка им, което я накарало да го прокълне.

Севджан имаше бляскаво бъдеще пред себе си. Тя пееше предимно по сватби и кръчми, но мнозина я определяха за голям талант.

Още по-голям талант сякаш имаше Рейхан. Тя успя да достигне чак до „Пайнер“, което в онези години не беше толкова лесно като сега.

Връзката й с Люси Иларионов беше много сериозна. Двамата бяха любовници 2 години преди тя да се спомине. Смъртта й потопи режисьора в траур, поради което той напълня драстично.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.