Папи Ханс влезе в ролята си на Папи Транс, имитирайки Дара! Нищо общо с певицата, но май пак са заедно

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Папи Ханс се провали тотално с имитацията на Дара!

Последното изпълнение за снощния епизод на “Като две капки вода” беше и най-ужасното за вечерта. Папи Ханс се издъни по безобразен начин на образа на своята бивша любовница Дара.

Папи Ханс и Дара

Папи Ханс пак с Дара?

Поетът с наченки на певец трябваше да имитира един от най-близките си хора. Той обаче не показа нищо от това, което представлява Дарина Йотова.

Хилда Казасян, която е част от журито, дори му каза, че е изпълнил песента като травестит. Тя определи изпълнението му като ужасно, но все пак е внесло смях в залата, което пак е нещо.

Фънки не беше по-мил към Константин Трендафилов. Рокаджията по принцип от самото начало няма добро отношение към поета, което най-вероятно е породено от песента “Кекс”.Папи Ханс и по време на “ВИП Брадър” бе осмиван от много зрители, че е по-женствен от необходимото. Дори му бе лепнат прякора Папи Транс, което все още го преследва.

Снощи този прякор му залепна идеално. Бе дегизиран като Дара, но стилистите и гримьорите не се бяха справили много добре, тъй като не приличаше на певицата.

Най-голямото разминаване обаче дойде в гласово отношение. Константин не успя да си превърне гласа в по-женствен и това провали тотално изпълнението му.

Въпреки това обаче се роди една новина. Папи Ханс призна, че Дара му е помагала с подготовката за изпълнението му.

Водещите Рачков и Зуека няколко пъти подпитаха поета дали пак е с певицата, но той отказа да отговори. Дара също не отговори. Това веднага поражда съмнението, че са се събрали отново.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар