Папи Ханс влезе в ролята си на Папи Транс, имитирайки Дара! Нищо общо с певицата, но май пак са заедно

0
559

Папи Ханс се провали тотално с имитацията на Дара!

Последното изпълнение за снощния епизод на „Като две капки вода“ беше и най-ужасното за вечерта. Папи Ханс се издъни по безобразен начин на образа на своята бивша любовница Дара.

Папи Ханс и Дара
Папи Ханс пак с Дара?

Поетът с наченки на певец трябваше да имитира един от най-близките си хора. Той обаче не показа нищо от това, което представлява Дарина Йотова.

Хилда Казасян, която е част от журито, дори му каза, че е изпълнил песента като травестит. Тя определи изпълнението му като ужасно, но все пак е внесло смях в залата, което пак е нещо.

Фънки не беше по-мил към Константин Трендафилов. Рокаджията по принцип от самото начало няма добро отношение към поета, което най-вероятно е породено от песента „Кекс“.



Папи Ханс и по време на „ВИП Брадър“ бе осмиван от много зрители, че е по-женствен от необходимото. Дори му бе лепнат прякора Папи Транс, което все още го преследва.

Снощи този прякор му залепна идеално. Бе дегизиран като Дара, но стилистите и гримьорите не се бяха справили много добре, тъй като не приличаше на певицата.

Най-голямото разминаване обаче дойде в гласово отношение. Константин не успя да си превърне гласа в по-женствен и това провали тотално изпълнението му.

Въпреки това обаче се роди една новина. Папи Ханс призна, че Дара му е помагала с подготовката за изпълнението му.

Водещите Рачков и Зуека няколко пъти подпитаха поета дали пак е с певицата, но той отказа да отговори. Дара също не отговори. Това веднага поражда съмнението, че са се събрали отново.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.