Светът онемя: Това разкритие за Майкъл Джексън ще ви остави без думи!

0
412

Майкъл Джексън беше изключително противоречива личност приживе, но и след смъртта си приковава вниманието с пълна сила!

Той е кралят на попа, идол на няколко поколения, обичан от милиони хора по света и автор на емблематични песни, но той е бил и един много объркан човек. Това важи в пълна сила за Майкъл Джексън.

Майкъл Джексън
Майкъл Джексън не се е интересувал от плътските наслади

Много са слуховете за личния живот на Джако, но един от тях продължава да тормози феновете му. А той е, че певецът е насилвал деца.

Ново разкритие в САЩ опровергава тази версия. Според известен таблоид Майкъл Джексън няма как да е бил този изрод за децата, тъй като е бил асексуален.

Кралят на попа не се е отдавал на плътски наслади, тъй като е имал проблеми с либидото. Той нямал никакъв интерес към секса, независимо с кого и как.



Това обяснява факта, че плати на медицинската сестра Деби Роу да му роди деца, вместо да има нормална любовна връзка с нея. Тези деца обаче не са с видими гени на чернокож, което отдавна се счита за доказателство, че не са от Майкъл.

Преди няколко години бяха открити писма между Деби и дерматолога Арнолад Клайн, който лекуваше Джако. В тях се намеква, че Парис и Принс Джексън са билогични деца на лекаря.

Твърдението, че Майкъл не е правил секс, показва и защо бракът му с Лиса Мари Пресли се превръща в истински фарс. Двамата остават женени едва две години, а в интервю около развода им дъщерята на Елвис Пресли признава, че никога не е виждала съпруга си гол.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.