Ехаааа! Няма да повярвате какво прави Майкъл Джексън след смъртта си!

0
277

Майкъл Джексън доказа, че го може и от Отвъдното!

Поп идолът Майкъл Джексън си отиде преди вече цели 8 години, но това не му пречи да печели пари. Певецът е все така оборотен и след смъртта си.

Майкъл Джексън
Майкъл Джексън печели пари и от Отвъдното

Оказва се, че Джако води класацията за най-много приходи след своята кончина. Списание „Форбс“ извади топ 5 на знаменитостите в това отношение, а кралят на попа е първи.

Той има цели 75 млн. долара приходи след смъртта си. Те са дошли главно от продажбата на последния му албум, който съдържа най-големите му хитове и който излезе след като почина.

На второ място в класацията се нарежда голф легендата Арнолд Палмър с 40 млн. долара. Те са натрупани чрез продажбата на безалкохолни напитки с неговото име.



Трети е Чарлз Шулц с 38 млн. долара. Той е създател на карикатурите „Пийнътс“ и логично продължават да се трупат приходи от този бизнес.

На четвъртата позиция е уникалният Елвис Пресли, който е събрал 35 млн. долара. От смъртта му изминаха 40 години, но тогава бяха други времена и албумите имаха доста по-ниски цени.

Топ 5 се запълва от друг певец – Боб Марли. Той е навъртял 23 млн. долара след смъртта си.

Всички тези пари отиват в джоба на наследниците им. Те са хората, които се облагодетелстват от споменатите приходи.

В случая на Майкъл Джексън парите отиват по сметката на двете му деца. Те получиха и по-голямата част от имотите му. Със сигурност няма да се наложи да работят до края на дните си, за което мечтае почти всеки човек.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.