Супер точен японски тест: Ето какъв сте в любовта според отпечатъка на пръста!(Част 1)

0
239

Точен японски тест разкрива какъв сте в любовта

Японски тест разкрива какви сме в най-нежното чувство-любовта. Специалисти от страната на изгряващото слънце направили експеримент, в който взели под внимание пръстовите отпечатъци на над 50 000 човека.

Те констатирали, че хора със сходни отпечатъци имали подобни черти в характера и идентичен начин да изразяват любовта си.

Спецовете разделили отпечатъците на 8 групи, като направили подробен анализ на притежателите им. За целта трябва да сравните отпечатъка на показалеца с тези от таблицата.

В зависимост от това до кой от снимката се доближавате, описанието важи за вас.



A. Ако наистина сте влюбен, тогава ще сте изключително лоялен към половинката си. Казвали ли са ви, че сте егоист, това не е верно.

Давате прекалено много в любовта, само понякога ви липсва ентусиазъм. Чистите отношения са единствената алтернатива за вас, не обичате игричките и флиртовете без смисъл.

B. Мислите си, че не сте като останалите хора. Смятате, че имате пристрастия към емоцията и не сте свикнали с рутината.

Вие сте от онази порода хора, които грабите от живота и трудно се задоволявате с партньор, който не е на вашите честоти. Когато срещнете своя човек, ще разберете, че сте мислили погрешно за себе си.

C. Идеализирате партньора и любовта си. Когато видите истинската същност на нещата, се разочаровате. Очаквате твърде много, но не говорите, не споделяте.

Помнете, партньора ви не е врачка и не чете мислите ви. Говорете, споделяйте, не стойте безучастно.

D. Трудно прощавате. Дори да става дума за нещо дребно, това може да съсипе отношенията ви. Лесно се разочаровате и трудно се доверявате.

Едновременно сте всеотдаен, но вие трудно да правите онези малки неща, които радват в любовта.

японски тест
Супер точен японски тест сочи какъв сте в любовта

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.