Тези цветя принадлежат на имената Анелия и Валентина

0
881

Неслучайно всяко женско име има своето цвете

Ако ви е интересно кои цветя принадлежат на дамите, носещи имената Анелия и Валентина, можете да научите в следващите редове.

цветя
Неслучайно всяко женско име има своето цвете

Нашите дядовци, са били наясно с това кои цветя принадлежат на съответното женско име. Именно с това са съобразявали избора си на букет за поводи като рожден ден, имен ден или пък някакъв друг повод.

Ако искате да възродите старите традиции и да сте наясно с това кои цветя подхождат най-добре на съответното женско име, можете да научите, без никакъв проблем.

Ето кои цветя подхождат най-много на имената Анелия и Валентина:



Анелия
Цветето, което подхожда най-много на дамите, носещи името Анелия, е напръстникът. То е с изключително очарователни лилави или жълти цветове. Това, с което може да ви привлече цветето, е невероятния му аромат. Не се заблуждавайте от красотата и аромата му, тъй като може да изгори пръстите ви много по-жестоко и от коприва дори.

Дамите, носещи името Анелия, имат същата сложна природа. Те са абсолютно непредсказуеми. Колкото и да се опитвате, няма да успеете да предвидите какво ви очаква в следващия момент в тяхната компания.

Те са капризни, невероятно упорити и импулсивни. Казано с други думи до голяма степен наподобяват малко дете. Абсолютно безполезно е да се опитате да й докажете нещо, тъй като тя няма да чуе и дума от това, което казвате. Дамите с това име чуват само и единствено себе си.

Изключително трудно, почти невъзможно е да признае собствените си грешки. Дори и да осъзнае, че е сгрешила, Анелия трудно ще обяви това на всеослушание.

Валентина
Незабравката е цветето, което подхожда на дамите с името Валентина. То е изключително крехко и трептящо точно като тях. При все, че цветето незабравка е изключително малко по размери, е почти невъзможно да го пропуснете. То лесно може да бъде откроено сред останалите цветя или тревата.

Синият цвят в съчетание със светло-жълтия цвят в основата на незабравките създават илюзията, че цветето свети. Дамите с името Валентина също светят, но отвътре. Те са изключително мили и чувствителни хора, които никога не отказват помощ, каквото и да им коства това.

Тези дами са много усърдни и могат да постигнат всичко, което решат в живота си. Всеки, който по някакъв повод е имал контакт с Валентина, не може да я забрави също, както незабравката. Тези дами са изключително лоялни към своя избраник и го обграждат с нежност и внимание. В този ред на мисли, те са идеалните партньори, любовници и майки, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.