Тези цветя принадлежат на имената Анна и Антония

0
581

Като цяло тези дами са оптимисти, но са и доста наивни

Както вече споменахме в първата част на този материал, на всяко от имената на дамите, принадлежи съответно цвете.

цветя
Като цяло тези дами са оптимисти, но са и доста наивни

В добрите стари времена кавалерите са се съобразявали с тази особеност при избор на цветя за дамите за съответен повод.

Те винаги са били наясно кое от всички цветя съответства на имената на дамите, които представляват интерес за тях.
Смята се, че ако дамата носи изсушено съответното цвете, то ще е изключително силен талисман, който ще й носи щастие и благоденствие.

Ето кои са цветята, които подхождат на имената Анна и Антония:



Анна
На красивото женско име Анна подхождат трицветните теменужки. Тези цветя са също толкова натурални като дамите, носещи това име.
Теменужките са изключително нежни и крехки. Обикновено трицветните теменужки, са оцветени в бяло, жълто и лилаво.

Малцина са наясно с факта, че тези цветове символизират три настроения – надежда, спонтанност и скръб. Всички тези настроения могат да бъдат забелязани в характера на дамите с името Анна. Те дори могат да се сменят за изключително кратко време.

Като цяло тези дами са оптимисти, но до голяма степен са наивни. Често пъти обаче изпадат в собствените си мисли и биват обзети от тъга. Изглеждат беззащитни, което означава, че те имат нужда от много нежност и топлина.

Освен това тези дами са капризни и могат да изненадат всеки един с невероятна упоритост. Тяхната кроткост и наивност често пъти се оказват добре отработена маска, която цели да улови в капана даден мъж.

Антония
Цветето, което подхожда най-много на дамите, носещи името Антония, е еделвайсът. За никого не е тайна, че тези красиви цветя растат на голяма височина при голи и стръмни скали. Характерът на Антония може да бъде оприличен до голяма степен на еделвайса, тъй като тези дами са силни и независими.

Много би ви било трудно да откриете човек, който да е по-честен и по-силно вярващ от тях. Това, което ги откроява силно от останалите представителки на нежния пол е фактът, че те са с изключително високи изисквания към себе си. На такава жена можете да разчитате, без каквито и да било притеснения.

Точно както еделвайсът, в живота си тези дами достигат невероятни височини. Те могат да стигнат и до недостижими на пръв поглед върхове. Успяват да се справят с всяка трудност, пред която ги изправя животът, при това без да се оплакват и да драматизират излишно.
Не са хора с кристално чисти души, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.