Тези знаци издават, че е дошло време за раздяла с партньора ви

0
475

Не отлагайте раздялата във времето, така само ще усложните нещата

В следващите редове ще ви разкрием няколко показателни знаци, които издават категорично, че е дошло време да се разделите с партньора ви.

партньора
Не отлагайте раздялата във времето, така само ще усложните нещата

Ако все още се колебаете, то прочетете тези редове. Ако се припознаете в повечето знаци, то няма никакво съмнение, че е дошло време да сложите край на връзката си.
Ако сте стигнали дотук, то със сигурност няма връщане назад.

Отлагайки раздялата във времето не си правите услуга, а само усложнявате още повече живота си. Замислете се дали това, което правите си струва.

Ето кои са важните знаци, които сочат, че е дошло време за раздяла:



Разговорите ви завършват със скандали
Ако почти всичките ви разговори завършват със скандал, то едва ли бихте могли да очаквате нещо добро от тази връзка. в случай, че всичките ви разговори водят до караници, то това е сигурен индикатор, че сте стигнали до задънена улица във връзката ви. Не забравяйте, че едно от важните условия за добра връзка, е добрата комуникация.

Вече не сте интимни
Ако интимността помежду ви, се е превърнала в мираж, то няма никакво съмнение, че връзката ви върви към своя край. Разбира се далеч не искаме да кажем, че интимната близост, е най-важната част от връзката. Много е важно партньорът ви да ви привлича не само физически, а емоционално и интелектуално. Все пак, ако и двамата сте изгубили желание за интимна близост, то с времето ще се отдалечавате все повече и повече един от друг.

Уважението се е изпарило
Липсата на уважение също е един от сигурните знаци, че е дошло време за раздяла. То може да се прояви по много начини. Партньорът ви може да спре да поема отговорности, да спре да зачита желанията ви, да спре да прави компромиси и др. Ако във връзката ви от доста време липсва уважение, то това е знак, че трябва да се ориентирате в друга посока.

Посвещавате повече време на приятелите си, отколкото един на друг
Ако в последно време предпочитате да отделите повече време за приятелите си, отколкото на половинката си, то няма съмнение, че в дома ви цари напрежение. Със сигурност това е един от начините, по който се опитвате да го избегнете. Повече от видимо е, че не сте щастливи заедно, така че по-добре да се разделите.

Нямате обща визия за бъдещето си като двойка
Ако с партньора ви не можете да постигнете съгласие по важните теми за общото ви бъдеще, това няма да доведе до нищо добро, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.