Горещ женски хороскоп за октомври (II част)

0
219

Не се надценявайте и не подценявайте враговете си

Горещият женски хороскоп ще разкрие какви изненади е подготвил новият месец за представителките на нежния пол.

женски хороскоп
Не се надценявайте и не подценявайте враговете си

Докато за някои от вас златната есен ще се окаже повече от вълнуваща, то други ще бъдат изправени пред сериозни трудности.
Горещият женски хороскоп ще оправдае очакванията на едни, но пък за сметка на това ще разочарова други.

Е, за да не сме голословни, вижте сами какво вещае октомврийският женски хороскоп за всяка една зодия:

Рак
Като цяло хороскопът ви за новия есенен месец е много добър. Но пък за сметка на това трябва да внимавате за две неща – да не се надценявате и да не подценявате враговете си. Имайте предвид, че това предупреждение е в сила не само за работното ви място, а и за интимния ви живот. Събитията, които се случват около вас също може да променят плановете ви и да ви създадат проблеми. Това несъмнено ще ви лиши от чувството ви за стабилност.



Стойте далеч от конфликти. Към края на месеца в дома ви се задава радостно събитие. Не е изключено и да са няколко, а не само едно. Лека-полека ще започнете да изграждате и собственото си щастие. Не споделяйте подробности за финансовото ви състояние и за идеите ви. Само така ще можете да постигнете творчески успехи.

Лъв
През първата половина от месеца ще постигнете сериозен напредък според октомврийския женски хороскоп. Ще сте част от важни срещи, пътувания, идеи и предложения. През този период ще се срещнете с доста интересни хора, които ще са от изключителна важност за вас. Време е да промените редица неща в живота си. Крайно време е да укрепите самосъзнанието си и да развиете самоувереността си. Покажете готовност да преразгледате гледната си точка и да понесете отговорност. Общувайте с полезни за вас хора.

Движението на ретроградната Венера от 5 октомври ще окаже влияние върху възприемането на всичко свързано с материалната и емоционалната страна на живота.

Дева
Не се обезкуражавайте въпреки, че ще ви се наложи да продължите да водите борба за мястото си под яркото слънце. Ако работите здраво несъмнено ще успеете. По този начин ще подобрите материалното си благосъстояние. Действайте предпазливо, докато се адаптирате към новата обстановка.

Няма да ви е толкова лесно да поддържате правилните връзки или да установите правилните контакти. Благодарение на аналитичното мислене, което притежавате, ще успеете да държите под контрол всички важни за вас неща. Още по средата на месеца проблемите ще започнат да остават зад гърба ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.