Месечен Хороскоп за Октомври 2015 г. Всички зодии. Част 2

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за месец октомври 2015 г. Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият месечен Хороскоп показва, че октомври ще бъде изпълнен с прекрасни за вас изненади. Любов: Този период няма да блесне с нещо особено, но все пак ще Венера ще ви направи много романтични и замечтани. Работа и пари: Време изключително благоприятно за преговори, споразумения и интервюта.

Скорпион

Очаква ви много по-спокоен период. Ще видите много ситуации от различна гледна точка и ще направите промени. Това ще доведе до вашето спокойствие. Любов: Октомври ви обещава приказна романтика, страст и еротика. Възможно е да постигнете мечтите си за някоя тайна любов. Оставете миналото и гледайте напред към бъдещето. Работа и пари: Бъдете по-предпазливи в работата и не проявявайте разсеяност. Досадна грешка може да ви представи в лоша светлина. Финансовото ви състояние може да се подобри. Здраве: Ще бъдете в перфектна форма.



Стрелец

Вашият месечен Хороскоп  показва, че това ще бъде един период както на много положителни емоции, така и доста дразнещ и пълен с изнервящи ситуации. Бъдете търпеливи и разберете, че не можете да промените нищо в момента. С времето ситуацията ще се промени. Любов: Опитайте се да разберете какво точно искате да промените и каква е причината за всичките ви недоволства. Работа и пари: Постарайте се да избегнете напрежението с началници, колеги и клиенти. Здраве: нервността и напрежението биха могли да отслабят добрата ви физическа форма.

Козирог

Положителен период за някои основни въпроси, които трябва да разрешите. Любов: Месец, в който ще ви се наложи да проявите уважение към любовта, каквото и да означава това. Работа и пари: Подобряване на вашите финанси. Помислете за намиране на нови форми за приходи и инвестиции и не спирайте докато не намерите най-добрите. Здраве: Отличен период за подобряване на здравословното ви състояние.

Водолей

Вълнуващ период, в който ще намерите нови приятели и ще подобрите семейните отношения. Интересен за вас месец до последната минута. Любов: Малко напрежение заради предходните месеци, но всичко започва да се оправя. Работа и пари: Отлични перспективи в работата, които ще повлияят на вашето бъдеще в по-далечен план. Здраве: Лек спад на вашата енергичност.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият месечен хороскоп.

Риби

Вашият месечен Хороскоп показва, че октомври ще бъде доста натоварен за вас период. Любов: Труден период. Във времето всичко ще се оправи. Работа и пари: Напрежение и умора. Може би и желание за смяна на работното място. Не е сега подходящият период. Здраве: Това е натоварен за вас период. Опитайте се да компенсирате с достатъчно почивка и правилно хранене.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.