Клетата Алекс Сърчаджиева се скъсва от работа, за да издържа пияндето Иван Ласкин!

0
337

Алекс Сърчаджиева работи много, защото издържа цяло семейство!

В семейството на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин има един лидер и това е жената. Актрисата не спира да работи, за да може мъжът й да хаби парите й за пиене.

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин
Алекс Сърчаджиева издържа Иван Ласкин от години

Блондинката може да е само на 35 г., а актьорът – на 48, но именно тя носи големите доходи в техния дом. Причината е, че той от 4 години е без работа и убива времето си само с алкохол.

Александра е на обратния полюс. Тя работи на много места. В момента е водеща на „ВИП Брадър“, а после ще бъде и на „Биг Брадър Ол Старс“. Това значи, че има гарантирани 30 бона до края на годината, защото месечната й заплата при Нико Тупарев е 10 000 лв., писа „Уикенд“.

Алекс не спира да играе и в театъра. Макар да не е на щат никъде, тя постоянно е търсена за постановки, което увеличава още повече доходите й.



През 2014 г. Иван Ласкин напусна със скандал Театъра на армията. В знак на солидарност към мъжа си Алекс Сърчаджиева стори същото.

Оттогава обаче той така и не може да си намери роли, понеже никой не иска да наема пияни актьори. Тя обаче е много търсена и не спира да играе.

Наскоро Ласкин претърпя операция по спешност, след като получи криза вследствие на алкохолен хепатит. Цялото лечение е било платено от джоба на жена му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.