Известна БГ ясновидка надникна в бъдещето на България

1
989

Доста любопитни неща научаваме от известна БГ ясновидка, която направи прогноза за бъдещето на България. Кой ще бъде доволен?

Тя се казва Цветанка Янакиева. За онези наши читатели, които никога до сега не са чували за тази БГ ясновидка, ще кажем,  че тя проявила своята дарба през 1991 г. Тогава нейният баща се разболял, а тя казала на лекаря, че има рак на белите дробове.

След направените изследвания се оказало, че дъщерята е познала.

От 1991 г. БГ ясновидка Цветанка Янакиева започва да предсказва бъдещето на различни известни и малко известни хора. Сред някои от най-популярните редовни клиенти на нашата ясновидка са Цеца Величкович и Борис Тадич.

ясновидка
Известната ясновидка Цветанка Янакиева

В началото на месец май 2014 г. журналист от БЛИЦ взема интервю от популярната ясновидка. Ето няколко неща, които беше предсказала тогава и които вече са се сбъднали.1. Предстоят наводнения

През месец май времето не даваше признаци, че ни очакват толкова много и силни дъждове, които на места се превърнаха в порои. Имаше и градушка.

2. ГЕРБ ще вземе победа

През месец май надарената ясновидка каза, че Бойко Борисов е загубил доверието на много от своите съпартийци. Въпреки, че до голяма степен се е затворил в себе си, той ще победи и съвсем скоро ще “избухне” в публичното пространство.

Отново позна – след като бяха обявени резултатите от 25 май 2014 г., Бойко Борисов спечели най-много места в Европарламента и наистина появите му в публичното пространство станаха доста по-дръзки от тези през  последните няколко месеца.

3. Нова партия ще влезе в БГ парламент и правителство

На майските избори партията на Николай Бареков се представи доста добре. На Меглена Кунева не толкова, но въпреки това и двете партии са новосъздадени.

4. Азис лъже публиката

Наскоро Азис казал в различни интервюта, че онова, което говори за себе си е измама. Лъжата, според родната ясновидка ще започне да му играе твърде лоша шега.

За бъдещето на България

Освен предстоящите избори тази есен, ще има още едни избори през май 2015 г., защото новото правителство няма да се окаже успешно, твърди БГ ясновидка Цветанка Янакиева в  “Дневен ред” – предаване  по Нова ТВ.

Отново Бойко Борисов и ГЕРБ ще вземат преднина.

“Атака” ще излезе от парламента.

Част от гласоподавателите на “Атака” и на АББ ще гласуват за БСП, затова партията ще събере повече гласове.

За да бъде в мнозинство, ГЕРБ е възможно да се коалира с ДПС.

Като цяло предстоят сериозни трусове в редиците на ДПС. Важна политическа личност ще напусне партията и това ще се отрази върху имиджа на партията.

През есента политическите промени ще рефлектират върху ТВ медии. Някои предавания ще бъдат свалени от ефир, водещи журналсти ще останат без работа или ще трябва да променят своето поле на изява.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за защита,предпазване от негативна енергия,намиране и изваждане,помощ от магическа намеса,уроки,проклятие,амулети,талисмани. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.