Ето кои са най-големите кръшкачи

0
203

В определен период от живота си, хората са доста палави…

Задавали ли сте си някога въпроса кои са най-големите кръшкачи?

кръшкачи
В определен период от живота си, хората са доста палави…

Е, в следващите редове ще ви дадем отговор на този въпрос. Изследователи от Швеция, са провели изключително интересно проучване за това кои са най-големите кръшкачи.

Освен това те са установили, че възрастта също играе ключова роля, когато става дума за развод. Колкото и невероятно да ви звучи, има една възрастова граница, при която представителите и на силния, и на нежния пол, са склонни да излязат от правия път и да започнат да вършат глупости.

Именно тогава те са способни да си позволят любовна афера, без да се замислят много. Може би е излишно да споменаваме, че без значение кой от двамата партньори кръшка, това се отразява пагубно на отношенията им, когато другият научи. А това рано или късно се случва. Винаги се намира по някой доброжелател, който да разкрие болезнената истина.



В този ред на мисли, учените са си направили труда да разкрият какъв е възрастовият диапазон, в който трябва да сте особено внимателни с гаджето или брачния ви партньор. В противен случай представителите на силния пол съвсем спокойно могат да се „подхлъзнат“ по някоя мадама и да развалят семейната идилия. Разбира се същото важи и за противоположния пол.

Оказва се, че хората между 23 и 29 години, са най-палави. Именно в тази възраст се вършат най-много глупости, при това без да се замислят особено за последствията, които ще доведат действията им.

И това не е всичко, което трябва да знаете. Друг интересен момент е, че освен, че тези между 23 и 29 години, са най-големите кръшкачи, е този, че хората, които сключват брак на 40 и повече години, се развеждат два пъти по-рядко. Сравнението е направено на фона на тези, които се решават да кажат заветното „Да“, преди да са навършили 22-годишна възраст.

Резултатите от проучването за най-големите кръшкачи издават и още нещо. Оказва се, че представителите на силния пол, които са завършили колеж или работят като бармани, са много по-склонни на изневяра, в сравнение с останалите.

Няма никакво съмнение, че работата в бар и възможностите за комуникация с противоположния пол, са предпоставки, които често пъти водят до изневяра. Малцина са тези, които при подобни обстоятелства, не биха излезли от правия път.

Учените са направили тези изводи на фона на наблюдения, които са провеждани в период на две десетилетия. Другото, което са забелязали е, че онези, които набират висококвалифициран персонал, също са доста големи флиртаджии, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.