Стиска ли ви да научите какво разкрива за вас датата на раждане? (IV част)

0
351

Тези хора несъмнено са истински бойци за справедливост

Няма никакво съмнение, че датата на раждане оказва огромно влияние не само върху живота, а и върху характера ви.

датата на раждане
Тези хора несъмнено са истински бойци за справедливост

Ако ви стиска да научите какво разкрива датата на раждане, можете да го направите в следващите редове.

Ето какво издава за вас датата на раждане:

17
Хората, родени на тази дата са с невероятни физически данни в съчетание с изключително уязвима душа. Ако някой иска да спечели сърцето им, е нужно да покаже истинската си и чиста обич към тях. Няма друг път. Не понасят лицемерието и лъжата. Приемат изключително трудно провалите си. Отказът ги ядосва и ги прави доста агресивни, без значение с какво е свързан той. Когато вярват в нещо е невъзможно да ги убедите в обратното. Тяхната муза и вдъхновение, е любимият им човек.



18
Тези хора несъмнено са истински бойци за справедливост. Те защитават не само своите интереси, а и тези на приятели и колеги. Същевременно са доста консервативни и разчитат единствено на личен опит и знания. Рядко биха се вслушали в съветите на околните.
Ако по някакъв начин репутацията им бъде помрачена, страдат изключително много. За тях е много важно да изглеждат привлекателни в очите на околните. Почти не попадат в неловки ситуации, тъй като действат изключително предпазливо. Имат дълбока връзка с майка си, а любовните им отношения се крепят на взаимно уважение.

19
Техният живот прилича на царство от огледала. Това е и една от причините, поради които са изключително внимателни към това, което правят. Деянията на околните (благородно или презряно), не минават без последствия. Съдбата винаги им връща стократно. Често пъти им се налага да плащат за грешките от миналото си. Изключително енергични, прагматични и решителни личности. Стремят се към стабилност в семейството и на работното си място, и са непоправими материалисти.

20
Хората, родени на тази дата не понасят самотата. Те са изключително лоялни приятели, умеят да работят добре в екип и вземат участие в публични събития. Предприемчиви, сърдечни и гостоприемни са. По принцип са големи романтици. Останалите смятат, че са орисани с магическа пръчка, тъй като почти всичките им желания се сбъдват. Същевременно често се оплакват от живота си и не са доволни от постигнатото. Лесно попадат под влиянието на околните.

21
Обикновено идват от богато семейство. Предвид, че това е датата на слънцестоенето, нумеролозите посочват, че тези хора са с много прозрачна природа. Обожават парите и са фокусирани върху тях. Поради тази причина в повечето случаи семейният бюджет е в техните ръце. Отдават голямо значение на положението им в обществото, както и на това на партньора им. Твърде цинични и иронични са. Освен това са обсебени от интимността. В нередки случаи изневеряват само, за да потушат напрежението в себе си, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.