Стиска ли ви да научите какво разкрива за вас датата на раждане? (V част)

0
413

Тези хора са най-верните приятели и съпрузи

Датата на раждане може да разкрие много интересни и любопитни черти от характера ви, да които дори самите вие не сте предполагали.

датата на раждане
Тези хора са най-верните приятели и съпрузи

Нумеролозите дори сочат, че датата на раждане е много по-точна в определянето на съдбата и характера, дори от най-добрия хороскоп.

Ако искате да научите какво издава датата на раждане, можете да го направите в следващите редове:

22
Хората, родени на тази дата обичат да учат другите. Те сякаш са натоварени със задачата да откриват и да обясняват на останалите най-сложните процеси, които настъпват на Земята и извън нея. Винаги поемат отговорност за думите, които са изрекли и за делата, които са извършили. Те определено не се нуждаят от комплименти, но в случаите, в които ги получат, им действат стимулиращо. Жънат успехи благодарение на упорития труд, който полагат.



23
Ненадминати приключенци, които не могат да се спрат на едно място дори и за миг. Те са смели, решителни, импулсивни, буйни и непостоянни. Благодарение на добре развития си бизнес нюх се справят отлично във финансовия сектор. Могат да се реализират със завидна лекота и в друга област. Изключително креативни, интелигентни и прогресивни хора. Това, което е най-важно в живота им, е тяхната свобода. Не се надявайте, че ще седнат да ви дават отчет. Изключително чувствени партньори са и обожават интимните моменти. За жалост обаче животът им никак не е спокоен, тъй като са истински магнит за проблеми.

24
Тези хора са изключително внимателни. Преди да вземат решение, ще притеглят всички плюсове и минуси, както и последиците. Храната заема специално място в живота им. Най-добре би било да отворят собствен ресторант или пък да се занимават с готварство. Изключително примерни и дисциплинирани личности.

25
Интуицията е тази, която движи живота на тези хора. В нередки случаи, тя дори граничи с психоза. Изпълнени са с мистика. Освен това са изключително чувствителни и не позволяват мнението им да бъде пренебрегвано. В състояние са да променят решението си в последния момент, ако усетят някаква нередност. Не пренебрегвайте това им умение, а се вслушайте в него. Сборът на тяхното число на раждане е седмица, която е символ на разума. Поради тази причина безразсъдните действия не са в техен стил.

26
Сборът от числата на тази рождена дата е осем – две затворени сфери, формиращи знака на безкрайността. В този ред на мисли няма да е грешка, ако кажем, че датата на раждане символизира непрекъснатост на връзките. Несъмнено тези хора са най-верните приятели и съпрузи. Нерядко влизат в ролята на покровители. Притежават мощна енергия, силна воля, чувствителност и талант за лидерство. Имат разбира се и недостатъци и те са: суетата им и желанието им за надмощие. В състояние са да смажат всеки, когото пожелаят. Обожават реда, красотата и чистотата, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.