Стиска ли ви да научите какво разкрива за вас датата на раждане? (VI част)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ако ги измамите веднъж, ще ги изгубите завинаги

Както вече стана ясно от няколкото предходни материала по темата, датата на раждане играе огромна роля в живота на всеки един човек.

датата на раждане

Ако ги измамите веднъж, ще ги изгубите завинаги

Нумеролозите посочват, че датата на раждане е тази, която до голяма степен предопределя не само характера, а и съдбата ни.

Ако искате да научите какво разкрива датата на раждане, можете да го направите в следващите редове:

27
Тъй като в това число е фиксирана силата на изцелението, хората родени на тази дата обикновено са насочени към сферата на медицината или общественото здраве. Несъмнено са отлични лечители, а понякога следват и алтернативните терапии. Те са много емоционални и изключително интуитивни. Изпитват дълбоко съчувствие и могат да усетят отдалеч болката в душата на отсрещния човек. Учат се от житейския опит и никога не можете да ги видите отчаяни. Лесно стават на крака и започват отново след претърпян неуспех. Често променят настроението си, нетърпеливи са и са уверени в себе си.28
Това число е символ на закона. Поради тази причина хората, родени на тази дата, са изключително отговорни. Една от основните им задачи е да се опитат да убедят всички да спазват правилата. В този ред на мисли е добре да се насочат към правото, тъй като то е тяхното призвание. Един от недостатъците им е, че никога не признават вината си. В състояние са да обвинят дори и някой без вина, само и само да оневинят себе си.

29
Това число е заредено с голям емоционален потенциал. Именно поради това родените на тази дата, се отдават на различни крайности. Днес могат да ви обичат, а утре да ви мразят от дъното на душата си. Именно тези противоположности обаче са тяхната сила. Те могат да са дипломати и миротворци, а в следващия момент – авантюристи. При тях парите идват много лесно. Нерядко печелят и от лотарията. За съжаление обаче често се влюбват в неправилния човек и страдат от това.

30
Тези хора са независими и много търсени. Притежават завидна памет и могат да се концентрират перфектно, без да се налага да „прекъсват“ връзката си с околния свят. Възможностите на интелекта им, са завидни, а тяхната проницателност и бързина на ума са в състояние да се справят и с най-трудните ситуации.

31
Тези хора улавят всяка една възможност, която им предоставя животът. Всичко, с което се захванат, бива свършено перфектно. Обикновено заемат високи постове и са отлични организатори. Изключително стабилни и лоялни приятели са. Винаги правят нещата по свой начин и не обичат утъпканите пътеки. Измамите ли ги веднъж, ще ги изгубите завинаги, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар