Стиска ли ви да научите какво разкрива за вас датата на раждане? (VI част)

0
302

Ако ги измамите веднъж, ще ги изгубите завинаги

Както вече стана ясно от няколкото предходни материала по темата, датата на раждане играе огромна роля в живота на всеки един човек.

датата на раждане
Ако ги измамите веднъж, ще ги изгубите завинаги

Нумеролозите посочват, че датата на раждане е тази, която до голяма степен предопределя не само характера, а и съдбата ни.

Ако искате да научите какво разкрива датата на раждане, можете да го направите в следващите редове:

27
Тъй като в това число е фиксирана силата на изцелението, хората родени на тази дата обикновено са насочени към сферата на медицината или общественото здраве. Несъмнено са отлични лечители, а понякога следват и алтернативните терапии. Те са много емоционални и изключително интуитивни. Изпитват дълбоко съчувствие и могат да усетят отдалеч болката в душата на отсрещния човек. Учат се от житейския опит и никога не можете да ги видите отчаяни. Лесно стават на крака и започват отново след претърпян неуспех. Често променят настроението си, нетърпеливи са и са уверени в себе си.



28
Това число е символ на закона. Поради тази причина хората, родени на тази дата, са изключително отговорни. Една от основните им задачи е да се опитат да убедят всички да спазват правилата. В този ред на мисли е добре да се насочат към правото, тъй като то е тяхното призвание. Един от недостатъците им е, че никога не признават вината си. В състояние са да обвинят дори и някой без вина, само и само да оневинят себе си.

29
Това число е заредено с голям емоционален потенциал. Именно поради това родените на тази дата, се отдават на различни крайности. Днес могат да ви обичат, а утре да ви мразят от дъното на душата си. Именно тези противоположности обаче са тяхната сила. Те могат да са дипломати и миротворци, а в следващия момент – авантюристи. При тях парите идват много лесно. Нерядко печелят и от лотарията. За съжаление обаче често се влюбват в неправилния човек и страдат от това.

30
Тези хора са независими и много търсени. Притежават завидна памет и могат да се концентрират перфектно, без да се налага да „прекъсват“ връзката си с околния свят. Възможностите на интелекта им, са завидни, а тяхната проницателност и бързина на ума са в състояние да се справят и с най-трудните ситуации.

31
Тези хора улавят всяка една възможност, която им предоставя животът. Всичко, с което се захванат, бива свършено перфектно. Обикновено заемат високи постове и са отлични организатори. Изключително стабилни и лоялни приятели са. Винаги правят нещата по свой начин и не обичат утъпканите пътеки. Измамите ли ги веднъж, ще ги изгубите завинаги, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.