Българка публично благодари на двама родни полицаи

0
231

Във времена, в които много хора не вярват на полицията, тази постъпка е начин да бъде доказано обратното твърдение. Двама родни полицаи си заслужиха изказаните благодарности

Г-жа Красимира Младенова държи повече хора да научат за помощта, които двама полицаи са й оказали.

полицаи
Двама полицаи получиха публични благодарности от доволна гражданка 

По същия начин постъпи Жоржета Лечева в началото на август.

На 10 октомври вечерта около 20 часа Красимира и нейна приятелка пътуват с лекия й автомобил в София.

На кръстовището на “Христо и Евлоги Георгиеви” и “Драган Цанков” съединителят на колата се счупил.Дамата не можела повече да се движи с автомобила. Причинила задръстване, а останалите водачи вместо да помогнат, започнали да натискат клаксоните и вероятно да изпращат благословии по адрес на близките на Красимира. Имало други, които започнали да се гаврят с нещастието на г-жа Маринова. А трети снимали с телефоните си.

Тогава на помощ идват Виктор Викторов и Стоил Спасов  от „Пътна полиция” при СДВР. Двамата помогнали лекият автомобил да бъде изместен в страни. Движението било нормализирано.

Пред “Дарик” двамата полицаи казват, че не се чувстват герои. Да помагат на закъсали водачи е част от техните ангажименти. Те са убедени, че останалите им колеги биха направили същото в подобна ситуация.

Но въпреки това, Красимира Младенова смята, че такова отношение от страна на полицаите към гражданите заслужава да бъде оповестено публично.

Важно е да се знае, че сред служителите с униформи и с пагони има изключително почтени и достойни хора.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.