Тази смес връща живота на увредената коса (без значение дали е мазна или суха)

0
328

Резултатите със сигурност няма да закъснеят

Можете да върнете изключително лесно живота на увредената коса, без оглед на това дали спада към групата на мазните коси или на сухите.

коса
Резултатите със сигурност няма да закъснеят

Вероятно и вие сте от онези, които използват балсами и шампоани за своята коса. Знаете ли обаче колко много химикали се съдържат в тези два продукта? И всички те увреждат безпощадно вашата коса, а това несъмнено води до загуба и влошаване на състоянието й.

Със сигурност не бихте искали да ви се случи всичко това. За да избегнете този проблем и да възстановите отново жизнеността на вашата коса, можете да използвате тази маска, която е доказала своите способности във времето. Тя не само може да се прилага върху всички видове коса, а и същевременно ще намали значително косопада. Не на последно място трябва да отбележим, че ще стимулира растежа й.

Основната съставка, която се използва в тази вълшебна маска, е маята. За да възвърнете жизнеността на косата си, е нужно да я нанасяте два пъти в седмицата. Освен това трябва да сте наясно, че за да извлечете максимална полза от прилагането на тази маска, е необходимо да я прилагате в продължение на три месеца, без прекъсване.



Е, след като вече уточнихме някои важни подробности, е време да ви запознаем и с останалите съставки на тази вълшебна маска.
А те са:
7 гр. суха мая или 20 гр. прясна мая
1 ч.л. чист пчелен мед
1 ч.л. топло прясно мляко

Изсипете в подходящ съд 1 ч.л. прясно мляко и към него добавете същото количество пчелен мед. Накрая добавете и маята към сместа и я оставете да престои в продължение на 15-20 минути. Съвсем скоро маята ще започне да набъбва или ще протече т.нар. ферментация.

Когато това се случи, нанесете сместа върху влажна и чиста коса като използвате четка. Нанасяйте от корените на косата до върха й. Увийте я в найлон или сложете найлонова шапка за баня. Отгоре я увийте с топла хавлиена кърпа. Оставете маската да престои 1-2 часа. След като това време изтече, измийте косата си с хладка вода.

Благодарение на маята, вашата коса ще получи нужното количество витамини, минерали и протеини, които са нужни за растежа й. Хранителните вещества ще се абсорбират във фоликулите й и ще подхранят видимо косъма. Още след първите няколко приложения на вълшебната маска, ще забележите и невероятните резултати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.