Стойко Сакалиев срази Албена Вулева: Не си никаква мюсюлманка!

0
581

Стойко Сакалиев не призна новата вяра на Албена Вулева!

Снощи стартира новият сезон на Big Brother: Most Wanted. Сред участниците този път има много интересни личности, но две от тях се откроиха веднага заради своя разговор. Това са Стойко Сакалиев и Албена Вулева.

Албена Вулева и Стойко Сакалиев
Стойко Сакалиев не вярва във вярата на Албена Вулева

Журналистката от повече от година е мюсюлманка. Тя смени своето вероизповедание и вече почита Аллах. Бившият футболист обаче не уважи това нейно решение.

Стойко заяви в очите й, че не й вярва, че е станала мюсюлманка, защото майка й е рускиня, а руснаците по принцип са много религиозни хора. Тя, разбира се, не подкрепи неговото мнение, като каза, че родителите й са атеисти по принцип.

Албена Вулева винаги е била скандална личност, но този път чашата преля. Тя се появи в типично за мюсюлманските жени облекло, като само фереджето й липсваше.



Тв водещата напоследък неведнъж се изказва, че би искала да живее в Истанбул. Там били нейните съмишленици по вяра.

Преди 4 години Албена едва не спечели „ВИП Брадър“. Тя се хареса на зрителите с това, че се противопостави на клишето за виповете.

Сега обаче ще й бъде доста по-трудно за спечели надпреварата в Къщата. В България все още много хора са настроени негативно към религиите, различни от християнството.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.