Гала: Вече по улиците спират Стефан, не мен!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Гала вече чувства, че популярността на мъжа й расте!

Водеща номер едно на Нова телевизия Гала с радост и задоволство призна в предаването си “На кафе”, че мъжът до нея Стефан Николов вече набира сериозна популярност и дори я е задминал. Това я кара да се почувства много добре.

Гала и Стефан

Гала и Стефан вече са почти наравно популярни

Наскоро двамата са имали интересна случка в центъра на София. Докато си вървели най-спокойно, фенове са ги спрели. Тогава тв водещата си помислила, че са поредните досадници, но с изненада установила, че искат снимка със Стефан, а не с нея.

41-годишният пчелар набра изключителна популярност през последната година. Първо стана ко-водещ в “На кафе”, а след това участва във “ВИП Брадър”.

Именно последното е в основата на всички симпатии, които се забелязват към него от непознати хора. Той завърши на трето място в шоуто, което е едно доста престижно класиране.Дълги години Стефан беше определян просто като мъжа на Гала. Днес обаче най-после е извън сянката й, което може само да го радва.

Самата Гала твърди, че мъжът й никога не е изпитвал комплекс за малоценност във връзката им. Напротив, винаги се е радвал, че тя е известна и успяла. Дали обаче това не е така поради факта, че тя вече е била такава, когато са се запознати преди 13 години?!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар