Гала: Вече по улиците спират Стефан, не мен!

0
402

Гала вече чувства, че популярността на мъжа й расте!

Водеща номер едно на Нова телевизия Гала с радост и задоволство призна в предаването си „На кафе“, че мъжът до нея Стефан Николов вече набира сериозна популярност и дори я е задминал. Това я кара да се почувства много добре.

Гала и Стефан
Гала и Стефан вече са почти наравно популярни

Наскоро двамата са имали интересна случка в центъра на София. Докато си вървели най-спокойно, фенове са ги спрели. Тогава тв водещата си помислила, че са поредните досадници, но с изненада установила, че искат снимка със Стефан, а не с нея.

41-годишният пчелар набра изключителна популярност през последната година. Първо стана ко-водещ в „На кафе“, а след това участва във „ВИП Брадър“.

Именно последното е в основата на всички симпатии, които се забелязват към него от непознати хора. Той завърши на трето място в шоуто, което е едно доста престижно класиране.



Дълги години Стефан беше определян просто като мъжа на Гала. Днес обаче най-после е извън сянката й, което може само да го радва.

Самата Гала твърди, че мъжът й никога не е изпитвал комплекс за малоценност във връзката им. Напротив, винаги се е радвал, че тя е известна и успяла. Дали обаче това не е така поради факта, че тя вече е била такава, когато са се запознати преди 13 години?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.