Зверска катастрофа отне живота на човек, още двама са в критично състояние

0
298

Страшната катастрофа днес затвори главния път за движение. КАТ отклоняваше преминаващите превозни средства по обходен маршрут

Трагедията се случи на пътя между Бургас и София в района на град Мъглиж.

катастрофа Мъглиж
Зверска катастрофа край Мъглиж погуби един мъж, жена и мъж са в критично положение Сн: БГНЕС

Два леки автомобила се блъскат около 10 часа сутринта.

Водачът на „Ауди“ прави обратен завой. През това време го връхлита „Мерцедес“, който се движи в посока от запад на изток.

Следствие на мощния удар е огъната предницата на „Мерцедес“-а. За сметка на това „Ауди“-то е намачкано до неузнаваемост.



На място е загинал един от пътниците в автомобила „Ауди“. В тежко състояние в болницата се намират една жена и втори мъж, които са пътували в същото превозно средство.

В колата „Мерцедес“ е пътувал само един мъж. Той е бил прегледан на място от екипа на Спешна помощ. Освободен е без да му се налага хоспитализация.

Варненски окръжен съд днес издаде присъда на водача, който уби Мартин Чикалов, уведоми Канал 3.

Мартин беше балетист от операта. През месец септември вечерта беше блъснат на пешеходната пътека. По-късно в болницата почина.

Виновният Петър Здравков получи 6 години затвор. За някои хора тази присъда ще се стори прекалено малка, но според законодателството това е допустимо. 25-годишният водач признал вината си и делото се е гледало по съкратена процедура.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.