Стойчо Керев ни отвежда в света на душите (+видео)

0
1961

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни отвеждат в света на душите и ни разказват какво се случва след физическия край

Стойчо Керев
Стойчо Керев

В поредицата „Новото познание“ гостува писателят Христо Нанев.

Той разказва, че човешката душа е едно голямо тайнство. Тя има своя структура. Прилича на ефир или етер. Достигаме до нея по интуитивен път.

В света на Отвъдното се получава разкодиране на душата. Тялото влияе върху душата. Но е неунищожима. Тя има опит, разум и емоции. Душата еволюира.

Преминавайки в Отвъдното душата може да бъде определена като форма – овална форма. Има свой цвят. Това е степента на усъвършенстване или деградация.



Всяка душа пренася в Отвъдното информацията от своя живот. Тази информация е важна както за самата душа, така също и за онези, които наблюдават живота на Земята.

За тези наблюдаващи информационни структури са говорели Слава Севрюкова, баба Ванга, Дънов.

Най-голямото предизвикателство за една душа е да запази своята чистота. Чистота определя цвета на душата. Това е нейният колорит.

Ако една душа е била темпераментна и неконтролируема, нейният цвят е червен. В Отвъдното тя търси своите себеподобни в червен цвят.

Бялата душа хармонизира с цвета на първоизточника и Първосъздателя.

Цветът на Светците се постига най-трудно.

Древните хора са знаели много повече за душите. Древните египтяни са наричали душата Ка – онова, което не умира. В българските женски имена Ка присъства – Пен-ка, Иван-ка, Рад-ка, Стан-ка и много други.

Част от душите на Земята идват от други планети и от други Вселени. Душите могат да бъдат по-млади и по-стари.

По-опитните души подготвят по-младите и по-неопитни. Уроците там са твърде специфични. Един човек може да бъде убит, но човешката душа не може да бъде убита.

Някои души могат да бъдат материализирани при определи ситуации.

Къде се намира човешката душа във физическото тяло? Според Слава Севрюкова душата на човек се намира в областта на сърцето.

Още непознати и изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Христо Нанев от видеото долу.

Информацията е уникална и вдъхваща кураж за живите хора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.