Ученичка получи шокиращи обаждания от номера на смъртта

0
296

Момичето изпадна буквално в шок, след като вчера получи две позвънявания от номера на смъртта, за когото знаем, че предизвика трагедии в живота и на други българи

Само преди броени часове една ученичка буквално изпадна в шок, след като получи две позвънявания от сочения като номера на смъртта 0888 888 888. Този телефонен номер бе изключен от номераторите на мобилните оператори, след като притежателите им са открили смъртта си по изключително мистериозен и злокобен начин. Жертвите на номера на смъртта са Косьо Самоковеца, Владимир Грашнов, Константин Дишлиев, пише БЛИЦ.

Девойката учи в елитна гимназия в Бургас. 16-годишното момиче изтръпнало, когато преди ден получи две тайнствени призвънявания от номера на смъртта 0888 888 888 на оператора МТел. Тези обаждания са били 7 и 8 минути след полунощ на 29 януари.

Тъй като момичето по това време е изключило звука на мобилния си телефон, тя открила едва вчера сутринта двете загадъчни позвънявания.

mobile-phone
Ученичка получи обаждане от номера на смъртта

За този номер на смъртта се заговори преди около 3 години, когато всички мобилни оператори, действащи на територията на България решиха да изключат номера 0888 888 888 от списъка с телефонните си номера. За мистерията около този телефонен номер на оператора МТел и как той сее смърт наоколо, бе писано дори и в „Дейли Телеграф“.



Ужасената девойка от Бургас веднага сигнализирала за загадъчните обаждания. Всички били изумени как може да получи призвънявания от номера на смъртта. Но фактите говорят сами.

От МТел са дали интервю за бургаския сайт „Флагман“, в което обясняват, че не може да става и дума за манипулиране на номерата. Щом има обаждане от номер 0888 888 888, значи има абонат, който ползва подобен номер, а девойката е получила обажданията по чиста случайност.

Но любопитен е фактът, че преди известно време собственик на заведение в Бургас е ходил специално до офис на МТел, за да поиска да смени номера си и да си купи възможността да ползва 0888 888 888. Но от там му съобщили, че в системата на мобилния оператор подобен номер не съществува.

Ако и вие направите този експеримент и наберете номера на смъртта 0888 888 888 ще чуете как операторът съобщава, че телефонът на абоната е изключен или извън обхват. Но това категорично не означава, че няма подобен номер, нали?

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.