Това са възможно най-ужасните несъвместимости между зодиите

0
485

Получават се непреодолими различия в характерите на зодиите, които водят до неизбежен крах на връзката

В следващите редове ще ви разкрием кои са най-ужасните несъвместимости между зодиите.

Понякога на човек му се иска да пренебрегне всички предупреждения в името на това любовта му да има щастлив завършек. За съжаление обаче в някои случаи зодиите също си казват своята дума и колкото и усилия да полагате, нещата не се получават.

Колкото и да ви се иска любовта ви да продължи вечно, ако зодиите ви са несъвместими, няма да се получи, твърдят специалистите.
Някои от тях просто не си подхождат и каквото и да правят, нещата помежду им не вървят и не успяват да останат заедно. Получават се непреодолими различия в характерите, несъвместимост в общите цели и какви ли не още проблеми, които им пречат да бъдат заедно.

зодиите
Получават се непреодолими различия в характерите, които водят до неизбежен крах на връзката

В следващите редове ще ви запознаем с топ пет двойки зодии, за които наистина е невъзможно да останат заедно, без значение какви усилия полагат.
Ето ги и тях:КОЗИРОГ и РАК
Това е едната двойка от зодиите, на които характерите се различават тотално. Дори помежду им да има пламенна любов в началото, тя постепенно започва да угасва, а понякога дори изведнъж.
Раците са изключително мили създания. Те са готови да дадат всичко от себе си в името на това партньорът им да бъде щастлив и никога не поставят собствените си нужди на първо място. В същото време обаче козирозите пък са пълната им противоположност – те обичат центърът на вниманието да е върху тях, а на Раците това не им понася.
Имайте предвид, че заради противоречията в характерите, скандалите между тези две зодии са им в кърпа вързани, дори отначало всичко да върви завидно добре.
Отначало Раците ще угаждат неуморно на капризите на Козирога, но в последствие те ще станат толкова много, че никой няма да е в състояние да им угоди. Именно поради тази причина съжителството на тази двойка е почти невъзможно, тъй като нямат почти никакви шансове да създадат здрава и дълготрайна връзка.

Не се опитвайте да се противопоставите на непреодолимите различия помежду ви, тъй като това няма да доведе до нищо добро.

ТЕЛЕЦ и ТЕЛЕЦ
Всяка една двойка, представителите, на която са от една и съща зодия, има проблеми. Астролозите са категорични, че това е възможно най-взривоопасната комбинация, която може да съществува между зодиите.
Телецът бързо се сърди и е готов да се впусне в тежки спорове, а когато това се случи с представител на същата зодия, може да се разрази такъв скандал, че да срутите тавана, преди някой от двамата да се е отказал от спора.
Тази зодия има пословичен инат и никога не биха отстъпили първи. Именно поради тази причина, когато се случи нещо, нито един от двамата Телци няма да направи първата крачка към сдобряването.
Те са хора, които обичат да получават цялото внимание, а в замяна биха ви дали твърде малко. Именно поради тази причина раздялата на тази двойка е вързана в кърпа.

ЛЪВ и ОВЕН
Комбинацията между тези две зодии в любовен план, е невъзможна. Тя ще се разпадне още в самото начало поради множсетво причини. Лъвовете обичат домашния уют и спокойния начин на живот, докато Овните са изключително импулсивни и правят всичко със завиден хъс и страст. Именно това по някое време започва да не се нрави на Лъва и се поставя началото на неспирните кавги.
Един от основните проблеми, които възникват в тази връзка е, че Овните са непоправими работохолици и често пренебрегват партньора си заради служебните ангажименти. Лъвовете пък са личности, които имат нужда партньорът им постоянно да им засвидетелства чувствата и вниманието си. Те се нуждаят от нежност и разбиране и когато не ги получават, страстта им бързо охладнява и могат да преминат към следващата връзка, без дори да се замислят.

Тези зодии са като огъня и водата – докато единият е устремен към едно, другият гледа в съвсем друга посока и нямат допирни точки

ВЕЗНИ и СТРЕЛЕЦ
Тази комбинация между зодиите също е изключително трудна в любовен план. Всичко помежду им започва доста бурно, но пък за сметка на това изгасва отведнъж.
Отначало любовта на Стрелеца е изключително силна и бързо завладява отсрещната страна. Основните разлики между представителите на тези две зодии са свързани с амбициите и мечтите им за бъдещето. Често пъти, когато човек е влюбен пренебрегва тази подробност, но на по-късен етап тя може да стане причина за раздор. Стрелците са изключително амбициозни и динамични личности и искат всичко от живота, докато Везните искат уютен дом, да създадат семейство и да живея спокойно.
Нито един от двамата партньори не би се отказал от мечтите си и поради тази причина връзката в даден момент се оказва невъзможна.

ВОДОЛЕЙ и СКОРПИОН
Скорпионите са практици, докато представителите на зодия Водолей, са непоправими романтици. Докато единият партньор иска любов, романтика и задушевни разговори пред камината до късно вечерта, то другият изобщо не е готов на такива екстри. Основният проблем в тази двойка идва от огромните различия в характерите.
Апатията на Скорпиона и борбеността на Водолея в никакъв случай не могат да доведат връзката до щастлив край.
Тази връзка би могла да просъществува само в случай че Водолеят вземе известно надмощие над Скорпиона и поведе връзката, но това може да се случи изключително трудно. Само тогава има шансове нещата помежду им да потръгнат, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.