Вижте кое цвете ви носи специална енергия

0
493

Всеки зодиакален знак има своето цвете, което му носи специална енергия, засилваща успеха им в много сфери

Всяко едно цвете носи специална енергия, която оказва сериозно влияние върху настроението, поведението и емоциите ви, а това влияе сериозно на потока на живота.

Всички растения са натоварени със специално влияние върху хората. Всеки зодиакален знак има своето цвете, което му носи специална енергия, засилваща успеха им в много сфери.

Така например за представителите на огнената зодия Овен, която е с доста рогат нрав подхожда цвете с червен цвят като азалия, мушкато или роза. Добре е да държите в офиса си някое от тези растения, тъй като ще даде сериозен тласък на кариерата ви.

Растенията, които дават специална енергия на представителите на зодия Телец, са момина сълза, гергини, теменужки и циклама.
Често пъти представителите на тази зодия имат сериозни проблеми с хората с лош характер и не крият неприязънта си към тях. Именно тези цветя ще ви помогнат да преодолеете непоносимостта.



цвете
Всеки зодиакален знак има своето цвете, което му носи специална енергия, засилваща успеха им в много сфери

За Близнаците най-подходящо е да отглеждат виещи се растения, които дават тласък не само на физическото, а и на психическото им здраве като бръшлян например.

Предвид, че Ракът е водно създание, то и растенията, от които е обграден трябва да бъдат с месести листа и стъбла като лале, лилия или алое вера. Те ще предпазват семейството ви от зли сили и ще ви донесат щастие.

Всяко растение е натоварено със специална енергия и е от полза за определена зодия

Царствената зодия Лъв се нуждае и от царствени цветя. Най-подходящи за него са китайската роза и гарденията, тъй като дават тласък не само в творческа насока, а и в любовен план.

Девата, която е изключително лека и въздушна натура обича виещи се растения, чиито стебла са гъвкави. Такива например са грамофончетата и традесканция. Подходящи за тази зодия са детелината и цветовете на шипката, тъй като укрепват здравословното им състояние и допринасят за развитието на интелекта им.

За Везните е препоръчително да се ориентират към растения с пъстри листа като азалия, хризантема, плодове хибискус и хортензия. Те ще ви помогнат да хармонизирате отношенията с партньора си.

Специална енергия на Скорпиона носят бодливите растения. Така например драцена, каланхое, кактуси и алое ще ви поддържат в добра форма и ще подсилят телепатията ви.

Стрелецът на свой ред се нуждае от стройни цветя като бонсай, лотос или цветовете на цитрусови дървета. Тези цветя ще са ви от помощ и при пътуването.

За да получи тласък в кариерата Козирогът се нуждае от растения като фикус, лаврово дърво или юка.

Ако в офиса на водолея има букет от бели карамфили или пък драцена, това ще подпомогне работата му.

За Рибите най-подходящи са растенията, които притежават силен аромат като хиацинт, мушкато или орхидея, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.