Клечка кибрит против лоши очи и уроки

0
947

Действа безотказно, опитайте и ще се уверите

Колкото и невероятно да ви звучи, достатъчно е да запалите клечка кибрит, за да се предпазите от уроки и лоши очи.

уроки
Действа безотказно, опитайте и ще се уверите

Живеем в доста напрегнато време, в което скандалите, кавгите, проклятията хвърлени в лицето, както и неприятните разговори, са се превърнали в неизменна част от ежедневието.

Не си даваме сметка, но в такива моменти човек получава огромна вълна от негативно влияние, която не се отразява никак добре не само на здравето му, а и на цялостното му ментално здраве. Може в определен момент да започнете да усещате, че силите ви напускат или дори нещо по-лошо.

Съществуват няколко начина да предотвратите всички тези последващи проблеми. Така например още в древни времена хората съветвали, ако сте водили неприятен разговор и след това почувствате умора, веднага да измиете ръцете си. Не е достатъчно просто да ги измиете, нужно е да задържите ръцете си под течащата вода поне в продължение на една минута. Вярва се, че по този начин водата ще отнеме отрицателната енергия, която сте поели при провеждането на неприятния разговор. Не след дълго трябва да се почувствате по-добре.



Вероятно си спомняте, че един от най-добрите кардиохирурзи – проф. Александър Чирков, който е световно признат специалист, винаги е казвал, че задържането на лоши мисли в главата, действа много по-коварно на сърцето, отколкото дори тютюнопушенето. В този ред на мисли той съветва да не задържате лошите мисли в главата си, за да не съсипвате сърцето си.

Всеизвестен факт е, че думите и мислите са натоварени не само със значение (семантика), а носят в себе си и определена енергия. Ако чуете думи на ласкателства и завист, просто си кажете наум: „В добрите времена говори, в нечестивите – замълчи.“. в случай, че ви обидят или пък ви хвърлят някакво проклятие, не е нужно да отговаряте по същия начин. Достатъчно е да кажете само: „Вземи си ги обратно!“.

Обикновено хората споделят, че след като са провели тежък разговор, усещат и рязък спад на енергия. В такъв случай можете да използвате ефекта на трансфера на енергия. За целта е необходимо да се спрете някъде за минута и да се хванете за дърво или храст. Задължително трябва да направите това с лявата си ръка, това е ръката, която отдава енергията ви. След това си представете, че по този начин изливате отрицателната енергия, която сте натрупали в себе си.

Накрая вземете кибритена клечка и я запалете. Представете си, че към нея се прехвърля цялата отрицателна енергия, причинена от зли очи, уроки, проклятия и какво ли още не. Накрая загасете клечката в земята, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.